Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 05

Holivudo žvaigždės labdaringame pokerio vakarėlyje paaukojo per 300 000 dolerių

Melas Gibsonas, Jodie Foster, Robertas Downey jaunesnysis, Seanas Pennas – tai tik maža dalis Holivudo garsenybių, dalyvavusių labdaringame pokerio renginyje, kurio metu surinktos lėšos buvo skirtos organizacijai “Mending Kids International”. Ryškiausios kino žvaigždės, nemažiau garsūs muzikantai bei turtingi filantropai pokerio vakarėlyje labdarai paaukojo per 300 000 dolerių.
J.Foster ir M.Gibsonas / kadras iš filmo "Maverikas"
J.Foster ir M.Gibsonas / kadras iš filmo "Maverikas"

Pokerio grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Organizacija “Mending Kids International” yra labdaros fondas, finansuojantis būtinas tačiau labai brangias chirurgines operacijas, kurios reikalingos įvairaus amžiaus vaikams visame pasaulyje. Šios organizacijos surengtame pokerio vakarėlyje “Four Kings & An Ace” į nedidelę pokerio pamoką susirinko gausus būrys šou verslo įžymybių. Garsiojo kulinarijos meistro Gordono Ramsay restorane vykęs renginys sutraukė ryškiausias Holivudo žvaigždes, nesibodėjusias sumokėti po 10 000 dolerių tam, kad pasimėgautu puikiu maistu ir pokerio pamokomis, kurias vedė Pasaulio pokerio turo (WPT) komentatorius Vince Van Pattenas ir pokerio profesionalas, Pasaulio pokerio serijos (WSOP) ir WPT finalininkas Mike Sextonas.

Vakarėlio metu surinktos lėšos – per 300 000 dolerių – bus skirtos vaikams, kuriems nedelsiant reikalingos brangios chirurginės operacijos. M.Gibsonas, kurio sūnus Willas Gibsonas yra vienas iš “Mending Kids International” vadovų, prieš vakarėlį susitiko su dviem paauglėmis, kurioms neseniai buvo atliktos veido korektūros operacijos. Po šio susitikimo M.Gibsonas sakė: „Buvo šaunu – šios mergaitės pasiekė tokį amžių, kai tampa moterimis. Jų abiejų veiduose buvo baisių deformacijų, kurios buvo ištaisytos ir dabar jos yra nuostabios. Pasakiau joms, kokios jos gražios!“.


Vakarėlį vainikavo pokerio turnyras, pergalę kuriame šventė Jodie Foster, bei koncertas, kurio metu vakarėlio svečiai stebėjo “American Idol” nugalėtojo Lee Dewyze bei kitų atlikėjų ir grupių pasirodymus.

Pokerio žvaigždė M.Sextonas įspūdžiais iš vakarėlio dalinosi savo “Twitter” puslapyje: “
Puikus improvizuoto pokerio vakarėlis drauge su Melu Gibsonu, Jodie Foster, Seanu Pennu, Robertu Downy ir daugeliu kitų. Reikėtų kada nors tai pakartoti”.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas