Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 14

Vilniaus „Šviesa“ nesėkmingai pradėjo kovas Europos taurėje

Vilniaus „Šviesa“ nesėkme pradėjo kovas Europos taurės pirmajame etape. Vilniečiai pirmajame mače išvykoje 33:36 (15:20) nusileido švedų „Ystads“ klubui.
Skirmantas Plėta
Skirmantas Plėta / rankinis.lt nuotr.

Mačas prasidėjo rezultatyvia, tačiau labai lygia kova ir prabėgus 13 minučių rezultatas buvo lygus – 7:7. Tuomet „Šviesa“ įkrito į mini duobę ir varžovai ėmė tolti, o likus žaisti 5 minutes iki pirmojo kėlinio pabaigos jų pranašumas siekė 6 įvarčius – 17:11. Komandos ilsėtis išėjo „Šviesai“ turint 5 įvarčių deficitą – 15:20.

Antrąjį kėlinį vilniečiai pradėjo susikaupę ir per pirmąsias 10 minučių priartėjo maksimaliai – 24:25. Vis tik išlyginti ar persverti rezultato nepavyko ir gan greitai skirtumas vėl išaugo – 26:31. Per likusį laiką svečiams vėl pavyko kiek priartėti ir nuaidėjus finalinei sirenai tarp komandų buvo vos trijų įvarčių skirtumas – 33:36.

Atsakomąjį mačą komandos žais sekmadienį 14:00, o šeštadienį kovą pradeda ir Klaipėdos „Dragūnas“, kuris 16:00 išvykoje susitiks su Ryhimiakio „Cocks“ ekipa. Kauno „Granitas-Karys“ į kitą etapą žengė, nes islandų „Afturelding“ iš kovos pasitraukė dėl pandemijos.

Rezultatyviausiai „Šviesoje“ žaidė Skirmantas Plėta, pelnęs 9 įvarčius, po 5 pridėjo Valdas Drabavičius ir Karolis Antanavičius, po 3 surinko Rosvaldas Ramunis ir Tomas Bernatavičius, po 2 – Šarūnas Ugianskis ir Laurynas Palevičius, po 1 – Domantas Pukas, Taurintas Markiavičius ir Eimantas Sinkevičius.

Nugalėtojams 8 įvarčius įmetė Hampusas Anderssonas, 7 pridėjo Jakobas Nygrenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai