Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Arreola: gersiu mažiau alaus (video)

Po 10 raundų kovos dėl pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono vardo Los Andžele amerikiečių kovotojas Cristobalas Arreola verkė tarsi vaikas, o titulą apgynęs Vitalijus Kličko veržėsi dar pabėgioti.
Ch.Arreola kelias minutes verkė po pralaimėjimo
C.Arreola po pralaimėjimo kelias minutes verkė. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iššūkį ukrainiečiui metęs meksikiečių kilmės amerikietis C.Arreola atsilaikė 10 raundų. Kovą nutraukė vietos boksininko treneriai. Trumpai drūtai – techninis nokautas po 301-o taiklaus smūgio.

Po to ne kartą nuo ringo grindų kėlęsis amerikietis kelias minutes negalėjo sulaikyti ašarų dėl pralaimėjimo. Taip, kaip ir jo septynmetė dukra Danae, kurią pirmoje eilėje guodė mama Erin.

Anksčiau Vitalijus tokius tipus greičiau išjungdavo. Tačiau mes visi senstame... – sakė M.Tysonas.

„Taip. Aš esu storas. Vitalijus buvo geresnis. Jis man š... iš kūno išspardė. Dabar tikrai mažiau gersiu „Coronas“ (meksikiečių alus, aut. past.)“, – bild.de sakė C.Arreola. Trečią dvikovą po grįžimo į didįjį sportą laimėjęs V.Kličko kalbėjo, kad varžovo personalas tinkamai pasielgė.

„Arreolos treneris Henry Ramirezas protingai pasielgė. Kitame raunde būčiau Crisą nokautavęs. Jaučiuosi taip gerai, kad galėčiau tuoj pat po kovos eiti pabėgioti“, – dalijosi įspūdžiais 38-ą pergalę per 40 kovų karjeroje šventęs ukrainietis.

Deja, ne visi susirinkę žiūrovai buvo patenkinti V.Kličko ir C.Arreolos dvikova. „Anksčiau Vitalijus tokius tipus greičiau išjungdavo. Tačiau mes visi senstame...“ – vokiečių RTL kanalui kalbėjo buvęs pasaulio čempionas Mike'as Tysonas. V.Kličko boksavimosi stilius nėra įspūdingas ir JAV publikai neįtiko.

„Amerikiečiai nori matyti kraują ir abu kovotojus, griūvančius ant žemės. Tačiau tai ne man! Man reikia veikiančios galvos, kai baigsiu boksininko karjerą“, – atrėžė ukrainietis. Kitas jo varžovas bus amerikietis Kevinas Johnsonas. Su juo V.Kličko ketina suremti pirštines gruodžio 12 dieną Šveicarijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas