Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atvėsęs Rimkenzo atsiprašė S.Maslobojevo žmonos ir vaikų, bet ne paties kovotojo

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks UTMA organizuojamas kovinio sporto turnyras „UTMA 9“. Prieš jį surengtoje spaudos konferencijoje netrūko aistrų.
Dovydas Rimkus-Rimkenzo
Dovydas Rimkus-Rimkenzo / UTMA nuotr.

Per vieną vakarą narve susikaus garsiausi Lietuvos kovotojai, tarp kurių – Sergejus Maslobojevas, Henrikas Vikšraitis, Mindaugas Narauskas, Dovydas Rimkus-Rimkenzo, Deividas Danyla, Vitas Karosas, Matas Pultaražinskas, Edvinas Šalkovskij ir kiti.

Kovinio sporto gerbėjai neišvys tik intriguojančios Arnoldo Misiūno ir Rimkenzo kovos – dėl A.Misiūno traumos ji nukelta į „UTMA 10“ turnyrą. Vis dėlto sirgalių laukia 11 kovų.

Ketvirtadienį būsimo turnyro dalyviai susitiko akis į akį per surengtą spaudos konferenciją. O joje į atlapus vienas kitam vos nekibo S.Maslobojevas ir D.Rimkus-Rimkenzo – peštukus teko stabdyti apsaugos darbuotojams.

Spaudos konferencijoje Rimkenzo laidė replikas apie S.Maslobojevo aprangos stilių, sportinius pasiekimus ir galiausiai smogė dar aštresniais komentarais apie šeimą.

UTMA nuotr./Dovydas Rimkus-Rimkenzo
UTMA nuotr./Dovydas Rimkus-Rimkenzo

„Gerbiamas Sergejau, norėčiau vieno klausimo – jūsų net vardas, išverstas iš lotynų kalbos, reiškia „Seržantas Homoseksualus“. Noriu paklausti, ar tu homofobas?“ – klausė D.Rimkus.

„Aš ne iš Vilniaus, pyd***. Aš iš Klaipėdos. Ir šiaip aš prieš gėjus nieko neturiu, aš turiu prieš pyd**us, kurie apsimeta kažkuo, bet tuo nėra“, – atsakė S.Maslobojevas.

„Man tu žiauriai panašus į Gražulį – šneka, šneka nesąmones ir vis tiek...“, – atšovė D.Rimkus.

„Ir toliau jūs tęsiate. Pagalvokite tai, ką jūs šnekate, balandėliai“, – rėžė atgal S.Maslobojevas, visgi D.Rimkus nesustojo.

„Aš galiu tau pasakyti taip, kad tu puikuojiesi, jog esi čempionas. Kaip tai ne? Tavo kas antras žodis podkastuose – aš geriausias. Visiems p****. Koks tu geriausias?“, – neleidęs S.Maslobojevui net įsiterpti kalbėjo Rimkenzo.

„Aš konstatuoju faktus. Aš padarau ir sakau. Aš net nežinau, kaip tave žmonės Kaune kenčia. Kaune tokie normalūs bachūrai auga, o kas čia... gal tu iš rajono būsi?“, – D.Rimkui bandė atsakyti S.Maslobojevas.

„Svarbiausia, kuo jis niekada netaps – top sportininku. Aš esu to paties lygio kovotojas ir dirbu su tokiomis įmonėmis kaip „Top Sport“. Top sportininkas yra Eimantas Stanionis, top sportininkai yra Kauno „Žalgirio“ žaidėjai ir aš, o tu, Maslobojevai, gali stengtis, gali pakuoti „Temu“, pardavinėti nušautų rusų šalmus, daryti bet ką, verkti dėl gertuvės. Jeigu man reikės pinigų, aš eisiu dirbti, o tu prašysi dovanėlių. Tol, kol aš kovoju, tol tu gali kažką uždirbti. Mums reikia ilgos kovos, nereikia, kad tu sakytum: „Prasileidau į nosį, lūpa praskilo, nebenoriu kovoti, einu žmonos atsiklausti, gal masažiuką padarys“. Kodėl tavo vaikai yra panašūs į Dominyką Dirkstį? Atsakyk į šitą klausimą“, – rėžė Rimkenzo.

„O dabar tu padarei klaidą, py****“, – atsakė S.Maslobojevas.

Po savo žodžių S.Maslobojevas įniršęs pakilo nuo kėdės ir agresyviai žengė D.Rimkaus link, pakeliui apversdamas stalą. Visgi apsaugos darbuotojai greitai įsikišo ir sustabdė jį, numalšindami kilusias aistras.

Penktadienį vykusiuose svėrimuose D.Rimkus jau kiek vėsino aistras.

Kovotojas atsiprašė S.Maslobojevo žmonos ir vaikų, bet ne paties sportininko.

„Oj, vakar buvo karšta. Buvo labai daug emocijų sukilę. Pirma mano akistata su Maslobojevu, labai ilgas laikas apsižodžiavimui. Šiek tiek buvo perlenkta lazda iš mano pusės. Noriu atsiprašyti visų, kurie turi vaikų. Vakar galvojau, kad žmonės yra pernelyg daug jautrūs. Aš palaikau Dirkstį, man jis yra žiauriai kietas. Noriu pasakyti, kad iš mano situacijos pasimokytumėte, nejuokaukite apie žmoną, vaikus, šeimą. Šiandien parašiau asmeninę žinutę, tikiuosi visi suprasite. Ačiū tiems, kurie rašė neapykantos žinutes, tai leido man susiprasti. Atsiprašau dar kartą Maslobojevo žmonos, jos vaikų, bet ne Maslobojevo. Taip pat ir visų tų, kurie turi vaikų", - sportas.lt cituoja D.Rimkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas