Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bušido kovotojas Herkus Lukošiūnas estą nokautavo per minutę

Šeštadienį Taline (Estijoje) vyko „KOK World GP“ turnyras, kuriame puikią pergalę iškovojo lietuvis Herkus Lukošiūnas. Kovoje pagal K-1 taisykles lietuvis jau pirmajame raunde nokautavo estą Sergejų Makejevą. Dvikova truko vos 1 min. 10 sek.
Herkus Lukošiūnas
Herkus Lukošiūnas / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Bušido

„Jaučiuosi puikiai. Smagu, kad viskas baigėsi taip greitai ir be traumų. Jau už mėnesio laukia pasirodymas „Siemens“ arenoje, todėl būtent tokia pergalė man į naudą – belieka tik išlikti motyvuotu, susikaupusiu ir dar stipriau pasiruošti sekančiam žengimui į ringą“, – po kovos kalbėjo H.Lukošiūnas.

Su kuo Herkus susitiks lapkričio 14-ąją vyksiančiame „Bushido Hero‘s Series 2015“ turnyre dar neaišku, tačiau jau už kelių dienų bus paviešinta jo priešininko pavardė. 

Mindaugas Veržbickas tame pačiame turnyre Taline kovą prieš estą Aliką Tseiko baigė lygiosiomis. Tiesa, po kovos estas neslėpė nusivylimo teisėjų sprendimu ir teigė, kad tokią kovos baigtį nulėmė tai, kad daugelis „KOK“ kovų turnyrų organizatorių yra iš Lietuvos.

Absoliutaus svorio pasaulio čempionas

Šį savaitgalį Stambule (Turkijoje) taip pat vyko ir pasaulio pankrationo čempionatas, kuriame dalyvavo net du sporto klubo „Rings“ atstovai – Tomas Pakutinskas ir Valdemaras Kulda.

Tomas tapo absoliutaus svorio pasaulio čempionu, o Valdemaras Kulda tenkinosi trečiąja vieta svorio kategorijoje iki  84 kilogramų. K

ovotojai nesnaudžia, nes puikiai supranta, kad kiekviena patirtis yra mažas žingsnis puikių pergalių link. Jie abu lapkričio 14-ąją pasirodys „Bushido Hero‘s Series 2015“ turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas