Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Finišavo graikų-romėnų imtynių turnyras „Kauno taurė 2013“

Šiandien Kauno sporto halėje vyko jau tradiciniu tapęs graikų-romėnų imtynių čempionatas – „Kauno taurė 2013“. Jame dalyvavo apie 300 imtynininkų iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos ir kitų šalių. 
Vladislavas Baytsaevas (mėlyna apranga) ir Imantsas Lagodskis
Vladislavas Baytsaevas (mėlyna apranga) ir Imantsas Lagodskis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Imtynės

Nemažai titulų šiandien susišlavė ir Lietuvos imtynininkai. Vienas iš jų – Tauras Liaugminas laimėjo svorio kategorijoje iki 74 kilogramų, įveikęs varžovą iš Ukrainos. 

„Pora kartų buvau prieš jį pralaimėjęs, todėl buvau anksčiau užsibrėžęs tikslą nugalėti varžovą. Priešininkas buvo labai stiprus, atidaviau daug jėgų kovai. Daug treniravausi, ruošiausi šioms varžyboms ir esu pasiekęs gerą sportinę formą“, – po laimėtos finalinės dvikovos Sportotv.lt įspūdžiais dalinosi Tauras Liaugminas.

Turnyro organizatoriai suteikė žiūrovams galimybę mėgautis kovomis 18-oje svorio kategorijų, kuriose dalyvavo ir būrys tituluotų bei kylančių Lietuvos imtynininkų. 

„Šiam turnyrui buvo atiduoda labai daug laiko iš organizatorių, trenerių pusės. Buvo planuota surengti netgi platesnio masto turnyrą. Čia dalyvavo daug pajėgių sportininkų ir visos dvikovos buvo tarp dviejų pajėgių priešininkų“, – apie „Kauno taurės 2013“ imtynių turnyrą kalbėjo čempionu tapęs Tauras Liaugminas. 

VIDEO: Kauno sporto halėje vyko jau tradiciniu tapęs graikų-romėnų imtynių čempionatas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas