Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Greitai į bušido ringą lipsiantis Deividas Danyla: „Beprotiškai to pasiilgau”

Žiūrovai su nekantrumu laukia pavasario bušido turnyro „KOK WORLD SERIES 2016” Vilniaus „Siemens” arenoje.Šį kartą suklusti turėtų kauniečiai, nes dar vienas kovotojas, kovo 19-ąją lipsiantis į didįjį ringą – daugelį metų sportuojantis klube „Titanas” ir nuo šių metų treneriu ten dirbantis 24-erių metų Deividas Danyla.
Deividas Danyla
Deividas Danyla
Temos: 1 Bušido

„Labai laukiu šios kovos, beprotiškai to pasiilgau”, – savo entuziazmo neslepia kaunietis, kurio gerbėjai jau tikrai turėtų būti pasiilgę.

D.Danylos būsimas priešininkas – Alexandros Filippidis, kovos menų žvaigždė iš Kipro.  D. Danyla išlieka ramus: „Priešininkas privalo būti lygiavertis, o jei kas nors galvotų, kad jis net stipresnis – tik geriau. Man bijoti nėra ko, o įrodyti norisi daug. Tikrai noriu, kad žiūrovams būtų intriga ir būtų už ką sirgti”.

D.Danyla pastaruosius metus gyveno tikrai aktyviai –  kovotojas daug laiko praleido Tailande, ten dalyvavo net šešiuose turnyruose, bei viename turnyre Kinijoje. Pasiruošimas bušido turnyrui „KOK WORLD SERIES 2016” dar nespėjo įpusėti, bet, anot kovotojo, iš Azijos parsivežta patirtis ir energija dar nepamiršta.

Kovo 19-ąją bušido gerbėjai Vilniaus „Siemens” arenoje taip pat pamatys ir kitus stipriausius Lietuvos kovotojus: Sergėjų Maslobojevą, Julių Mocką, Tomą Pakutinską, Teodorą Aukštuolį, Igną Barysą, Karolį Liukaitį, Igorį Osininą, Henriką Vikšraištį ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas