Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Stanioniui – dopingo skandalą užmiršti bandančio brito pasiūlymas

Po dopingo skandalo atsigaunantis Didžiosios Britanijos boksininkas Conoras Bennas pareiškė, jog yra pasiruošęs kautis su bet kuriuo pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionu, tame tarpe ir kauniečiu Eimantu Stanioniu.
Boksininkas Eimantas Stanionis
Boksininkas Eimantas Stanionis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

C.Bennas profesionaliame ringe yra laimėjęs visas 23 kovas, 14 – iš kurių nokautais.

Tiesa, 2023-ųjų kovą sportininkas buvo priverstas sustabdyti savo karjerą, kai įkliuvo dopingo kontrolieriams, kurie jo organizme aptiko draudžiamą preparatą klomifeną.

Tų pačių metų liepos mėnesį nacionalinės antidopingo komisijos sprendimu suspendavimas buvo panaikintas, bet Didžiosios Britanijos bokso kontrolės valdyba apskundė šį sprendimą.

Praėjusį rugsėjį 28-erių britas grįžo į profesionalų ringą ir nuo to laiko įveikė du varžovus – Rodolfo Orozco ir Peterį Dobsoną.

Dabar jis norėtų kautis su kuriuo nors pasaulio čempionu – E.Stanioniu, Jaronu Ennisu, Mario Barriosu arba Brianu Normanu.

„Visi sako, kad jie geresni, bet esu tikras, kad galiu kautis su bet kuriuo iš jų. Duokite man Ennisą, Barriosą, Stanionį. Kas dar ten yra? Nieko ten nėra. Duokite man Ennisą – jokių problemų. Duokite Barriosą, Stanionį – aš nieko nebijau. Galiu kautis ir su dviem kategorijomis stipresniais vyrukais. Esu kovotojas, nieko nebijau. Kova – mano gyvenimas. Tai užkoduota mano genuose. Bokse toli nenueisi, jei būsi bailys“, – aiškino C.Bennas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento