Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš pasaulio muaythai čempionato lietuviai grįžta su sidabru ir bronza

Baltarusijos sostinėje Minske gegužės 3–12 dienomis vykusiame pasaulio muaythai mėgėjų suaugusiųjų čempionate dvidešimtmetis Lietuvos atstovas Martynas Jasiūnas iškovojo sidabro medalį.
Lietuvos muaythai rinktinė
Lietuvos muaythai rinktinė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

„Competitive Class“ varžybų svorio kategorijos iki 75 kg finale M.Jasiūnas susitiko su rusu Ilja Noricinu. Po įtemptos, apylygės 3 raundų kovos, teisėjai nusprendė pergalę atiduoti Rusijos atstovui.

Pasaulio čempionate gerai pasirodė ir kiti Lietuvos rinktinės atstovai: vyrų „Elite“ grupės svorio kategorijoje iki 75 kg Vaidui Valančiui atiteko bronzos medalis, jis dėl patirtos kelio traumos negalėjo stoti į kovą pusfinalyje su rusu Ivanu Grigorjevu.

Mindaugas Packevičius (-67 kg) pralaimėjo aštuntfinalyje, Reda Stašauskaitė (-48 kg), Mindaugas Narauskas (-71 kg) ir Mantas Stankis (-81 kg) iškrito ketvirtfinaliuose.

Į kovas sportininkus lydėjo ilgametę patirtį turintys muaythai treneriai Žydrūnas Jasiūnas, Marius Misiūnas, Andrejus Zemitanas.

„Džiaugiamės, kad turėjome galimybę į pasaulio muaythai čempionatą nuvažiuoti su tokia didele komanda, kuri ne tik pateisino, bet ir viršijo visų lūkesčius. Juk Lietuva tokia maža, o mūsų sportininkai parsiveža net du medalius“, – rezultatus apžvelgdamas pakilios nuotaikos neslėpė Lietuvos muaythai federacijos prezidentas Edvardas Norkeliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito