Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

KOK turnyre Vilniuje – S.Maslobojevo triumfas ir keturios kovos dėl titulo

Šeštadienį Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje praūžė Bushido turnyras „KOK’ 96: Mega Battle“, kurio tikra vyšnaite ant torto tapo Sergejaus „Kuvaldos“ Maslobojevo pergalė. Turnyre netrūko ir kitų įžymių Lietuvos kovotojų pasirodymų, kurie kovėsi dėl čempiono diržų.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Įspūdingą vakarą sostinėje vainikavo būtent Sergejaus Maslobojevo sugrįžimas į Lietuvos ringą po ilgos pertraukos. „Kuvalda“ vieningu teisėjų sprendimu įveikė kanadietį Olivierį Langlois-Rossą.

Trečiajame raunde lietuviui oponentą pavyko pasiųsti į nokdauną, o tai ir užtvirtino mūsų sportininko pergalę pagrindinėje šio turnyro dvikovoje.

S.Maslobojevui tai buvo jau 34-oji pergalė ringe (5 pralaimėjimai). Priminsime, kad „Kuvalda“ neseniai pergalingai startavo „Glory“ organizacijoje.

Turnyre įvyko net keturios kovos dėl čempiono titulų.

Dvikovoje pagal Mišrių kovos menų taisykles dėl MMA Bushido čempiono diržo iki 67 kg triumfavo Osvaldas Fedorovičius, po trijų raundų kovos vienbalsiu teisėjų sprendimu įveikęs Erviną Fokiną.

Mūšyje dėl KOK čempiono diržo iki 77 kg nepasisekė kitam lietuviui Henrikui Vikšraičiui, kuris turėjo pripažinti Nyderlandų atstovo Chiko Kwasi pranašumą.

KOK kovoje kiek lengvesnėje svorio kategorijoje (iki 71 kg) tarp Lietuvos ir Latvijos kovotojų pergale džiaugėsi būtent ringo šeimininkas – Mindaugas Narauskas vienbalsiu teisėjų sprendimu nukovė Mareką Pelcį.

O svorio kategorijoje iki 67 kg ir toliau karaliauja laikinasis čempionas Matas Pultaražinskas, papildomo šeštojo raundo pareikalavusioje kovoje galiausiai palaužęs Vitą Karosą.

Susirinkusius aistruolius džiugino ir charizmatiškasis Dovydas Rimkus. Tiesa, kur kas daugiau emocijų sukėlė „Rimkenzo“ prisistatymas ir žengimas į ringą, o ne pati kova, kuri buvo nutraukta po 84 sekundžių – lietuvio varžovas vokietis Alexas Baytcevas susižeidė alkūnę ir negalėjo tęsti susitikimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas