Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kovos menų festivalis – tikras kovos menų „Cirque du Soleil“

Gruodžio 10 d. Vilniaus „Siemens” arenoje susirinks visų kovos menų geriausieji sporto meistrai. Šiandien ruošiama speciali parodomoji šou programa. Tai galimybė ant vieno tatamio pamatyti geriausius Lietuvos sportininkus ir visus kovos menų stilius.
Kovų menų festivalis
Kovų menų festivalis

Vieną iš pasirodymų rengia ir laisvo stiliaus akrobatinio sporto – trikingo (Martial Arts Tricking) atstovai. Trikingas – tai ekstremalūs kovos menai, kurie remiasi tiek kovos menu, tiek gimnastikos ir akrobatikos elementais.

Trikingas į Lietuvą atkeliavo ne taip seniai, bet sparčiai populiarėja. Tai sportas, reikalaujantis didelio lankstumo ir labai gero fizinio pasirengimo. Komanda, pasirodysianti gruodžio 10 d. Vilniaus „Siemens” arenoje, šiuo metu intensyviai ruošiasi atstovauti Lietuvai 2016 metais vyksiančiuose čempionatuose.

Šou programoje žiūrovai galės išvysti ir vieną etnografinę sporto rūšį – ristynes. Imtynės, kaip kovos be ginklų rūšis, Lietuvoje nuo seno dar žinomos kaip ristynės, populiariausios buvo XIX a. Etnografinio sporto mėgėjai iš klubo „Janda” itin aktyviai skatina lietuvius domėtis praeityje praktikuotomis kovos menų rūšimis ir ruošia ypatingą programą žiūrovams.

Trijų valandų kovos menų festivalio programoje pamatysite: bušido, bokso, dziudo, įvairių stilių karatė, taikvondo, imtynių, pankratijono, K-1, ušu, kapuera, sumo, niat nam ir daug kitų sporto rūšių atstovų pasirodymus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas