Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kovotojas Marius Žaromskis vienbalsiu teisėjų sprendimu pateko į „Bellator“ turnyro pusfinalį

Lietuvos MMA kovotojas Marius Žaromskis (19-6) penktadienį Atlantik Sityje (JAV) startavo „Bellator“ organizacijos pusvidutinio svorio (iki 77,1 kg) turnyro ketvirtfinalyje. Lietuvis vienbalsiu teisėjų sprendimu (30:27, 29:28, 29:28) įveikė kanadietį Nordine'ą Talebą (8-2).
Marius Žaromskis
Marius Žaromskis / bushido.lt nuotr.
Temos: 1 Boksas

Antrojoje pagrindinėje „Bellator 74“ turnyro kovoje kovęsis M.Žaromskis jau 1-ajame raunde įspūdinga ataka ranka apsisukant pasiuntė varžovą į nokdauną ir kurį laiką kontroliavo padėtį parteryje. 2-ojoje dalyje situacija pasikartojo, bet šįkart kairiarankis lietuvis oponentą parbloškė tiesiu kairės rankos smūgiu.

Didžiąją kovos dalį M.Žaromskis buvo agresorius, o už lietuvį didesnis N.Talebas stengėsi judėti aplink, išlaikyti distanciją ir kontratakuoti. Kanadietis nuolat baudė lietuvį spyriais į kojas ir tikrino varžovo budrumą bandydamas smūgiuoti kojomis į galvą.

3-iojo raundo pabaigoje M.Žaromskiui pavyko kiek apsvaiginti varžovą kairės kojos smūgiu į galvą. Dvikova baigėsi kovotojams grumiantis klinče prie narvo sienos. 2 nokdaunus pasiekusiam ir kovą imtynėse kontroliavusiam lietuviui buvo skirta pelnyta pergalė vienblasiu teisėjų sprendimu, rašo sportas.lt

Kitų „Bellator“ turnyro ketvirtfinalio dvikovų rezultatai:

Andrejus Koreškovas (11-0) vienbalsiu teisėjų sprendimu (29:28, 29:28, 29:28) laimėjo prieš Jordaną Smithą (17-4-1).

Michailas Cariovas (24-2) skausmingu veiksmu (smaugimas iš nugaros) 2-ajame raunde (1:57) laimėjo prieš Timą Welchą (9-4).

Lymanas Goodas (13-2) vienbalsiu teisėjų sprendimu (29:27, 29:27, 29:27) laimėjo prieš Jimą Wallheadą (23-7).

Pusfinalių kovos turėtų būti surengtos spalio 26-ąją Deitone (JAV) vyksiančiame „Bellator 78“ turnyre. M.Žaromskio varžovu taps 22 metų amžiaus rusas A.Koreškovas. Turnyro nugalėtojas gaus 100 tūkst. JAV dolerių prizą ir galimybę susikauti su organizacijos čempionu dėl jo turimo titulo.

VIDEO: Dominante, Zaromskis vence Taleb no Bellator 74!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas