Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laurus nuskynė Visagino imtynininkai

Pirmą kartą šalies istorijoje surengtame Lietuvos komandiniame imtynių čempionate triumfavo Visagino imtynininkai.
Stipriausia Lietuvos imtynių komanda tapo Visagino ekipa.
Stipriausia Lietuvos imtynių komanda tapo Visagino ekipa. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Imtynės Visaginas

Vakarų Lietuvos zonos nugalėtojai, visaginiečiai, finalinėje komandinio čempionato dvikovoje ginklus surėmė su šalies Rytų zonoje triumfavusiais Šiaulių imtynininkais. Tačiau intrigos lemiamoje pirmenybių kovoje nebuvo. Šešiais pajėgiais Latvijos sportininkais pasistiprinusi Visagino komanda pergalę šventė aiškia persvara 25:11. Šiauliečių neišgelbėjo ir Saulės miesto garbę gynę olimpiečiai Mindaugas Ežerskis bei Aleksandras Kazakevičius.

„Varžybos parodė, kad toks renginys yra reikalingas ir sportininkams, ir žiūrovams. Vieningai sutarta čempionatą surengti ir kitais metais. Tiesa, apribosime legionierių skaičių iki trijų, tarsimės su komandų vadovais, kad užtikrintų pajėgiausių atletų dalyvavimą varžybose“, – čempionato sėkme džiaugėsi Lietuvos imtynių federacijos prezidiumo narys Valentinas Mizgaitis.

Bronza – joniškiečiams

Anykščių rajone vykusiose varžybose Lietuvos pirmenybių bronzą iškovojo Joniškio sportininkai, įtemptose grumtynėse rezultatu 17:15 palaužę Anykščių imtynininkų pasipriešinimą.

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje surengtame komandiniame čempionate iš viso rungėsi 10 komandų (po penkias Vakarų ir Rytų zonose). Pagal pirmenybių taisykles kiekvienos ekipos garbę gynė septyni graikų-romėnų imtynininkai ir trys moterų imtynių atstovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas