Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lozungais apie Sovietų Sąjungą besišakojusiam C.Nurmagomedovui – C.McGregoro antausis

Sekmadienį Niujorke pasibaigusiame mišrių kovos menų (MMA) turnyre „UFC 205“ airis Conoras McGregoras tapo pirmuoju kovotoju šios organizacijos istorijoje, kuriam vienu metu priklauso dviejų skirtingų kategorijų pasaulio čempiono diržai.
Conoras McGregoras
Conoras McGregoras / „Scanpix“ nuotr.

Žodžio kišenėje neieškantis UFC puslengvio ir lengvo svorio kategorijos čempionas nepraleido progos įkąsti ir jo pajėgumu savaitgalį suabejojusiam bei „viščiuku“ jį išvadinusiam Rusijos kovotojui Chabibui Nurmagomedovui.

Jis jau kurį laiką buvo laikomas vienu potencialiausių būsimų C.McGregoro priešininkų ir tame pačiame savaitgalio turnyre pagarsėjo ne tik tuo, jog įveikė amerikietį Michaelą Johnsoną.

„Norėčiau pakalbėti apie jūsų reklaminį viščiuką. Jis neseniai pasidavė kaip viščiukas, o dabar jau gauna progą kautis dėl čempiono diržo, – po laimėtos kovos rėkė rusas, aiškiai omenyje turėdamas C.McGregorą. – Įsiklausykit, Airijoje – 6 milijonai gyventojų, Rusijoje – 150. Noriu kautis su tuo jūsų viščiuku. Ačiū Rusijai, visai Sovietų Sąjungai.“

Vis dėlto airis žaisti C.Nurmagomedovo žaidimų, panašu, jog nėra linkęs.

„Šitas vyrukas kovėsi kartą per aštuonerius metus. Taip retai į ringą žengiantis kovotojas manęs nedomina. Tam, kad pasiryžčiau kovai, turiu žinoti, kad mano varžovas paskutinę akimirką nepabėgs, o šitas tipas tokiu elgesiu jau yra pasižymėjęs“, – šaipėsi airis.

C.McGregoras turėjo omenyje 2014 m. rugsėjį planuotą ruso kovą su Donaldu Cerrone, kuri neįvyko C.Nurmagomedovui oficialiai patyrus kelio traumą.

Ši dvikova buvo perkelta į praėjusių metų gegužę, bet rusas vėl nekovojo dėl tos pačios priežasties. Ir galiausiai dėl dar vienos ruso traumos tų pačių metų gruodį neįvyko jo akistata su Tony Fergusonu.

„Jei nori kautis su manimi, jis turi kovoti ir būti ne mažiau stabilus nei aš. Jei taip to nori, tai, po velnių, tegul suteikia man priežasčių, kodėl tai turėčiau daryti“, – rėžė C.McGregoras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas