Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mini Tysonu“ pravardžiuojamo Jeano-Marco Mormecko pažadas: „Sudaužysiu stiklinį Vladimiro Klyčko žandikaulį“

Nors bokso ekspertai šeštadienį Diuseldorfe (Vokietija) Vladimirui Klyčko žada lengviausią kovą per paskutinius aštuonerius metus, Jeano-Marco Mormecko pasitikėjimo savo jėgomis tai nemažina. Dėl savo kūno sudėjimo „mini Tysonu“ pravardžiuojamas prancūzas pareiškė, kad ne tik laimės, bet ir sulaužys tituluotojo varžovo žandikaulį.
Vladimiras Kličko ir Jeanas-Marcas Mormeckas
Vladimiras Klyčko ir Jeanas-Marcas Mormeckas / AP/„Scanpix“

Dvikova Vokietijos mieste Diuseldorfe vyks naktį iš kovo 3 dienos į 4-ąją. Tiesioginės transliacijos per „Viast Sport Baltic“ pradžia – 00.00 val.

V.Klyčko ringe gins pasaulio sunkaus svorio čempiono titulus pagal keturias – IBF, IBO, WBO ir WBA – versijas. Vienintelis kitas vertinamas pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulas – pagal WBC versiją – priklauso vyresniam Vladimiro broliui Vitalijui Klyčko, kuris prieš dvi savaites skandalingame mače taškais nugalėjo britą Derecką Chisorą.

J.M.Mormeckas titulų neturi, tačiau ringe nugalėjęs V.Klyčko, iš jo atimtų visus keturis šio diržus. Prancūzas skambiai pažadėjo taip ir padaryti.

„V.Klyčko turi tai, ko reikia man, ir aš turėsiu sudaužyti jo stiklinį žandikaulį, kad gaučiau tai, – sakė prancūzų kovotojas, kurio žodžius cituoja „Allboxing“. – Aš žinau, kad V.Klyčko nemėgsta, kai jį daužo. Aš jau sakiau: jo žandikaulis stiklinis. Jis nepralaimėjo aštuonis metus, negi jis bijo gauti traumą? Ar jis sugebės reaguoti, jeigu aš atakuosiu?“

Visgi J.M.Mormeckui ringe teks sukurti kone stebuklą. Profesionalų ringe 198 cm ūgio V. Klyčko, kuriam kovo mėnesį sukaks 36-eri, nuo 2004 m. nėra patyręs nesėkmės. Per savo karjerą ukrainietis iškovojo 56 pergales (49 jų nokautais), patyrė tik 3 pralaimėjimus.

Trejais metais vyresnio ir net 17 cm žemesnio Prancūzijos boksininko kraityje – 36 laimėjimai (22 nokautais) ir 4 nesėkmės.

J.M.Mormecko grasinimai V.Klyčko, atrodo, neįbaugino. Ukrainos bokso milžinas varžovui pažadėjo jubiliejinį – 50 – karjeros nokautą. „Tai bus mano dovana jam“, – pažadėjo V.Klyčko.

Laimėti žada abu, tačiau ringe nugalėtojas bus tik vienas. Kuris?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas