Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Monstriškas spyris UFC narve, jau dabar įvardijamas „įspūdingiausiu visų laikų nokautu“

Šeštadienį Abu Dabyje (JAE) įsikūrusioje Jasu saloje praūžė mišrių kovos menų „UFC on ESPN+37“ turnyras, kuriame užfiksuotas „vienas įspūdingiausių visų laikų nokautų“.
Joauino Buckley ir Impa Kasanganay kova UFC narve
Joauino Buckley ir Impa Kasanganay kova UFC narve / „Twitter“ nuotr.

26-erių JAV kovotojas Joaquinas Buckley antrojo raundo pradžioje kaire koja siekė atlikti smūgį varžovui, tačiau oponentas Impa Kasanganay buvo budrus ir blokavo ataką sučiupdamas kairę varžovo koją.

Visgi tuomet įvykusi J.Buckley improvizacija pakerėjo visą pasaulį. Kovotojas sugebėjo apsisukti beveik 360 laipsnių kampu ir dešine koja paleisti neatremiamą kirtį tiesiai varžovui į žandikaulį jį nokautuodamas.

Po fantastinio amerikiečio smūgio visas kovos menų pasaulis tiesiog pašėlo, šį nokautą įvardindamas kaip „įspūdingiausią per visą istoriją“.

„Tai galėjo būti ir beprotiškiausias nokautas šio sporto istorijoje“, – po dvikovos teigė ir buvęs čempionas Danielis Cormier.

„Pamačiau galimybę ir ja pasinaudojau. Jis turėjo sučiupęs mano koją, tad tiesiog apsisukau ir smogiau. Tiksliai nusitaikiau ir gavau tokį rezultatą, kokio ir norėjau“, – po dvikovos kalbėjo Buckley.

Beje, J.Buckley UFC narve iškovojo pirmą pergalę, už kurią susižėrė papildomus 50 tūkst. dėl geriausio vakaro pasirodymo.

Apskritai per savo karjerą sportininkas yra iškovojęs 11 pergalių ir patyręs 3 pralaimėjimus, o jo tautiečiui I.Kasanganay tai buvo pirmoji nesėkmė prieš tai iškovojus 8 pergales.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas