Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Nupjovė” galvą

Pasaulio sunkiasvorių bokso čempionas pagal WBC versiją ukrainietis Vladimiras Kličko labia norėtų susigrumti su rusu Nikolajumi Valujevu arba britu Lennoxu Lewisu, tačiau greičiausiai kausis su kitu Didžiosios Britanijos atletu Davidu Hoy.
Vladimiras Kličko apgynė titulus
Vladimiras Kličko apgynė titulus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šį apsisprendimą lėmė nuotrauka, kurią išspausdino JAV žurnalas „Mens Health“. Jame britas nusifotografavo su nupjauta V.Kličko galva rankoje.

„Tai, ką pamačiau, mane šokiravo, – sakė ukrainiečio brolis Vitalijus. – Nuotraukoje išvydau Hoy, rankoje laikantį mano brolio galvą. Ir tai jis daro šypsodamasis. Aš, žinoma, priėjau prie Davido ir pasakiau, kad negalima būti tokiam įžūliam ir kad taip peržengiamos bet kokios ribos. Vietoj atsakymo išgirdau grasinimą sumušti mane ir mano brolį. Jei reikalai krypsta tokia linkme, mielai atkeršysiu už brolį. Pasakiau D.Hoy, kad už nuotrauką jis bus nubaustas. Tai padarysiu asmeniškai ir šalta širdimi.“

Šiuo žodžius Kličko vyresnysis ištarė, kai jo brolis praėjusią savaitę 7-ame raunde nokautavo Hasimą Rahmaną. Pranešama, kad jau šios kovos metu tarp D.Hoy ir Vitalijaus Kličko kilo susistumdymas, tačiau jis nebuvo labai aršus. Tiesiai šviesiai paklaustas, ar boksuosis su D.Hoy, jis atsakė: „Man retai kyla noras su kuo nors boksuotis. Tačiau šiandien pažadėjau britui su juo susigrumti. Aš jį nubausiu ringe.“ Kita vertus, ukrainietis pripažįsta, kad jam reikalingesnė kova su rusu Nikolajumi Valujevu arba revanšinė dvikova su karjerą baigusiu Lennoxu Lewisu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas