Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Panevėžyje boksininkai kovojo dėl Vitalijaus Karpačiausko vardo medalių

Panevėžyje finišavo tradiciniu jau tapęs ir septynioliktą kartą surengtas Vitalijaus Karpačiausko vardo bokso turnyras. Jo metu „Cido“ arenoje jėgas išmėgino Lietuvos ir užsienio šalių boksininkai, o pertraukų metu žiūrovus linksmino „Naujosios pupytės“ bei triukus dviračiais atliekantys svečiai iš Latvijos „Green Trials“.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Geriausio visų laikų Panevėžio miesto boksininko, Europos čempiono, pasaulio vicečempiono, Atlantos olimpinių žaidynių dalyvio Vitalijaus Karpačiausko vardo turnyras šiemet surengtas „Cido“ arenoje.

Į renginį atvyko ne tik Lietuvos boksininkai, bet ir svečiai iš užsienio šalių – Latvijos, Estijos, Norvegijos, Lenkijos, Armėnijos ir kitų valstybių. Iš viso užregistruoti dalyviai net iš devynių šalių.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka

Ringe savo jėgas šiemet išmėgino ne tik skirtingose svorio kategorijose kovoję vaikinai, bet ir merginos. Dvi iš jų – panevėžietės. Galiausiai paskutinę turnyro dieną surengti finalai, po kurių nugalėtojams ir prizininkams ant kaklo buvo pakabinti medaliai.

Jaunių (15-16 metų) gretose, 52 kg svorio kategorijoje nugalėjo Deividas Bogdanovičius. 54 kg svorio kategorijoje – Rokas Avižonis. Abu nugalėtojai – panevėžiečiai. 63 kg įskaitoje triumfavo svečias iš Latvijos Edgars Korzenevskijs. Lenkas Lukasz Sczepaniak laimėjo 70 kg svorio kategorijos finalinę kovą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka

Jaunimo (17-18 metų) svorio kategorijoje iki 49 kg. Triumfavo armėnas Mnasakan Čaratunian. 64 kg svorio kategorijoje pergalę šventė panevėžietis Renaldas Dirsė. Dar vienas Panevėžio atstovas Augustas Beliūnas nugalėjo 69 kg įskaitoje. 81 kg svorio kategorijoje geriausiai pasirodė latvis Artiomas Hanevitčius.

Bene daugiausiai plojimų ir palaikymo šūksnių sulaukė Marius Vyšniauskas. Suaugusiųjų grupėje, kategorijoje iki 52 kg panevėžietis šventė užtikrintą pergalę. 69 kg svorio kategorijoje nugalėtoju tapo Deividas Girulis. Lenkas Mateusz Kovalskij laimėjo finalą 91 kg įskaitoje. +91 kg svorio kategorijoje nugalėtoju tapo Aleksandas Baranovas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka

Moterų kategorijoje šį kartą triumfavo abi čia dalyvavusios panevėžietės.

Rūta Sutkutė laimėjo finalinę jaunimo įskaitos kovą 69 kg svorio kategorijoje, o Vaida Masiokaitė šventė pergalę suaugusiųjų iki 60 kg įskaitoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas