Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasaulio karatė čempionė Margarita Čiuplytė baigia profesionalės karjerą

29 metų karatė atstovė Margarita Čiuplytė nusprendė baigti profesionalios sportininkės karjerą. Dukart pasaulio čempionė teigė, kad pasitraukia, nes nori daugiau laiko skirti asmeniniam gyvenimui ir trenerės darbui.
Čempionato akimirka – Margarita Čiuplytė
Margarita Čiuplytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip rašo portalas sportin.lt, M.Čiuplytė pripažino, jog mintys apie karjeros pabaigą jos galvoje sukosi jau ne vienerius metus.

„Visi pasiekimai, apie kuriuos svajojau, pasiekti, ambicijos patenkintos. Daugiau laiko noriu skirti sau: asmeniniam gyvenimui, darbui, vaikų treniravimui ir savo malonumams, o ne rezultatų siekimui“, – sportin.lt sakė M.Čiuplytė.

Sportininkė sveikata nesiskundžia, vaikų susilaukti nežada, vesti – taip pat. Vis dėlto M.Čiuplytė teigia, kad pasitraukti geriausia būnant viršūnėje: „tai yra geras laikas pasitraukti nuo tatamio“. 

„Nemanau, kad tai laikinas pasitraukimas. Jei apsisprendžiu, tai apsisprendžiu“, – reziumavo pasaulio ir Europos čempionė.

M.Čiuplytė karatė varžybose kovojo sunkiausioje svorio kategorijoje – virš 65 kg. Sportininkė 2013 m. Vilniuje tapo pasaulio čempione, tai jai pavyko padaryti ir 2009-aisiais. 2011 m. kovotoja laimėjo ir Europos čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas