Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasiruošime patirtą traumą nuslėpusį Ch.Nurmagomedovą sveikino ir C.McGregoras, ir C.Ronaldo

29-ąją pergalę iš tiek pat galimų UFC narve iškovojęs Chabibas Nurmagomedovas nustelbė pasaulį netikėtai baigdamas karjerą, tačiau toks sprendimas tikrai neliko nesuprastas. Dagestanietį netrukus pasveikino ir kita UFC žvaigždė Conoras McGregoras, ir vienas geriausių visų laikų futbolininkų Cristiano Ronaldo.
Conoras Mcgregoras, Chabibas Nurmagomedovas ir Cristiano Ronaldo
Conoras Mcgregoras, Chabibas Nurmagomedovas ir Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo paskutinė mano kova. Nėra jokių galimybių, jog aš dar kartą atvykčiau čia be savo tėvo. UFC paskelbus apie kovą su Justinu Gaethje tris dienas kalbėjausi su savo mama. Ji nenorėjo, kad kaučiausi be tėvo, tad prižadėjau jai, kad tai bus paskutinė mano kova. Ir jeigu duodu žodį – aš privalau jo laikytis“, – iš karto po kovos jau anksčiau priimtą sprendimą paaiškino Ch.Nurmagomedovas.

29-oji pergalė dagestaniečiui tikrai nebuvo eilinė – 32-ejų kovotojas pirmą kartą į UFC narvą žengė be savo tėčio Abdulmanapo, kuris liepą mirė dėl COVID-19 sukeltų komplikacijų.

Po pergalės prieš Justiną Gaethje (22-3-0) Chabibas neskubėjo džiaugtis dar vienu dominuojančiu pasirodymu – jis priklaupė ant kelių ir prapliupo ašaromis, atiduodamas pagarbą anapilin iškeliavusiam tėčiui.

Neabejotinai labiausiai dominuojantis šių dienų UFC kovotojas po netikėto sprendimo iš karto susilaukė tūkstančių palaikymo žinučių, o pagarbą sportininkui atidavė ir kiti pasaulio geriausieji.

„Puikus pasirodymas. Aš judėsiu toliau. Pagarba ir dar kartą didžiausia užuojauta dėl tėvo netekties. Tau ir tavo šeimai. Tavo, McGregorai“, – iš karto po kovos tviteryje parašė Conoras McGregoras, nusileidęs Khabibui 2018 metais.

„Sveikinimai, brolau! Tavo tėtis tavimi labai didžiuojasi“, – instagrame paskelbė ir šiuo metu saviizoliacijoje esanti Turino „Juventus“ futbolo klubo žvaigždė Cristiano Ronaldo.

„Neturėjau galimybės tau pasakyti, kad labai apgailestauju dėl tėčio netekties, tačiau tu ką tik jį privertei tavimi labai didžiuotis“, – atskleidė, ką iš karto po dvikovos savo varžovui pasakė J.Gaethje.

„Sveikinimai didžiausiam čempionui per visą UFC istoriją. Kokia karjera. Mes būsime amžinai dėkingi už laiką, praleistą su tavimi, brolau. 29-0 nenugalėtas ir nenuginčijamas“, – rašė karjerą baigęs UFC čempionas Danielis Cormier.

„Noriu pasveikinti Chabibą su nuostabia karjera. Žinau, kad jo tėtis ir dar milijonai aistruolių visame pasaulyje juo labai didžiuojasi. Tegul Dievas ir toliau laimina jį tolimesnėje kelionėje“, – žinutę čempionui pasiuntė Jonas Jonesas, iš 28 dvikovų laimėjęs 26 kartus.

Beje, po laukiamiausios 2020 metų dvikovos įvykusioje spaudos konferencijoje UFC prezidentas Dana White'as atskleidė dar negirdėtą informaciją apie Ch.Nurmagomedovo traumą – likus maždaug 3 savaitėms iki kovos su J.Gaethje pradžios dagestaniečiui lūžo pėda, tačiau kovotojas tai išlaikė paslaptyje.

„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas ir Dana White'as
„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas ir Dana White'as

„Jis blogiausias močkrušys šioje planetoje, – kalbėjo Dana White'as. – Spaudimas, kurį dvikovos metu tenka atlaikyti jo varžovui, yra neįtikėtinas. Tai, ką šis vyrukas patyrė – mes turime būti dėkingi, kad šįvakar pamatėme jį besikaunant. Jis vienas tvirčiausių sudėjimų mūsų planetoje.“

Pats Chabibas po dvikovos savo instagrame pasidalino nuotrauka su tėčiu.

„Kuomet Alachas yra kartu, niekas negali tavęs palaužti, niekas. Tėti, ačiū tau už viską. Tu mokei mane visą mano gyvenimą, o dabar Alachas parūpins tau vietą rojuje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas