Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutinis Ch.Nurmagomedovo uždarbis – po 800 tūkst. eurų per minutę

Mišrių kovos menų žvaigždė Chabibas Nurmagomedovas ne tik apgynė titulą, bet ir uždirbo per 5 mln. eurų per paskutinę savo karjeros akistatą.
Khabibas Nurmagomedovas
Chabibas Nurmagomedovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

29-oji ir finalinė nenugalėto Ch.Nurmagomedovo dvikova buvo ir pati pelningiausia per jo karjerą, prasidėjusią MMA ringe 2008 metais.

Už kovą praėjusį savaitgalį Rusijos kovotojas gavo 5,1 mln., eurų premiją, kuri subyrėjo per šešias minutes ir 34 sekundes veiksmo. Tiek užtruko Ch.Nurmagomedovas ringe, kol techniniu nokautu įveikė Justiną Gaethje.

Tokiu būdu per minutę Ch.Nurmagomedovas uždirbo po 800 tūkst. eurų. O galbūt ir dar daugiau, nes mokamų transliacijų pelnas nebuvo įskaičiuotas į šią sumą.

J.Gaethje irgi neliko tuščiomis – jis uždirbo 340 tūkst. eurų per pralaimėtą mačą.

Ch.Nurmagomedovas beveik tiek pat buvo uždirbęs ir praėjusiais metais, kai apgynė titulą kovoje su Dustinu Poirieru. Kita vertus, tai daug daugiau, nei jis gavo už skandalingąją pergalę prieš Conorą McGregorą 2018 metais. Tada buvo skelbta, kad Ch.Nurmagomedovas susižėrė 1,6 mln. eurų.

32 metų kovotojas iš Dagestano dabar jau baigia karjerą. Motina nenorėjo, kad sūnus tęstų kovas po tėvo ir trenerio mirties dėl COVID-19 praėjusią vasarą. Ch.Nurmagomedovas pažadėjo, kad dvikova su J.Gaethje bus paskutinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas