Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po pusantro mėnesio – pagaliau pas šeimą: nuo COVID-19 pasveikęs boksininkas grįžo namo

Nuo koronaviruso pasveikęs boksininkas Tadas Tamašauskas grįžo pas šeimą. Šia džiugia žinia sportininkas trečiadienio vakarą pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“.
Tadas Tamašauskas
Tadas Tamašauskas / LBF nuotr.

Tai, kad „laimėjo „kovą“ prieš koronavirusą“, boksininkas pranešė dar antrąją Velykų dieną, kai sužinojo pakartotinio testo rezultatus – šie buvo neigiami.

Praėjus kelioms dienoms T.Tamašauskui buvo atliktas ir dar vienas koronaviruso testas, o po jo boksininkas pagaliau ištrūko į pasiilgtus namus.

„Šitą „kovą“ laimėjau, kai buvo atliktas pakartotinas testas per šv. Velykas, simboliška, – dar po pirmojo neigiamo testo instagrame rašė sportininkas. – Tiksliau, laimėjome kartu su šeima, kurios nečiupinėjau jau nuo vasario 1-os dienos, neskaitant poros dienų, kai buvau grįžęs tarp stovyklų, vasario pabaigoje. Ilgas laikas...

Matomės tik per telefoną ir kelis kartus per lango stiklą. Pagal taisykles, tik sulaukus dviejų neigiamų testo rezultatų iš eilės, galima išeiti į laisvę. Vieną jau turiu.“

Trečiadienį patekęs į šeimos glėbį boksininkas pasidalijo trumpa, bet iškalbinga žinute:

„Tai, kas svarbiausia. #šeima“, – rašė 30-metis sportininkas.

Tikėtina, kad T.Tamašauskas koronavirusą pasigavo per Londone vykusį olimpinės atrankos turnyrą.

Kovo 14–24 dienomis turėjusios vykti varžybos dėl nevaldomo koronaviruso protrūkio buvo sustabdytos jau po trijų dienų, o galiausiai paaiškėjo, kad COVID-19 diagnozuotas šešiems nacionalinių rinktinių nariams.

Turkijos ir Kroatijos bokso federacijos tuomet informavo, jog jų rinktinėse yra po tris teigiamus COVID-19 testo tyrimus.

Varžybose Londone dalyvavo šeši Lietuvos atstovai: Edgaras Skurdelis, Algirdas Baniulis, Vytautas Baisys, Rugilė Altravičiūtė, Paulius Zujevas ir T.Tamašauskas.

Lietuvoje, trečiadienio duomenimis, susirgęs yra 1091 žmogus, Koronaviruso infekcija Lietuvoje nusinešė 30 žmonių gyvybes, 101 žmogus pasveiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas