Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rožė Namajunas įvardijo savo svajonę – kautis dėl UFC diržo Lietuvoje

Rožė Namajunas yra dalyvavusi daugybėje kovų dėl mišrių kovos menų UFC čempionės titulo, bet didžiausios savo svajonės dar neįgyvendino. Ją lietuvių kilmės kovotoja atskleidė po pastarosios savo pergalės.
Rose Namajunas
Rose Namajunas / Filmo „Rose Namajunas: aš esu čempionė“ kūrėjų nuotr.

Dukart lengviausios svorio kategorijos UFC čempionė praėjusį šeštadienį iškovojo pergalę Denveryje vykusiame UFC renginyje, įveikusi amerikietę Tracy Cortez.

Maža to, R.Namajunas pergalės atgarsiai nuvilnijo per kovinio sporto pasaulį dėl to, kaip ji buvo pasiekta. Po vieno iš lietuvės smūgių į viršų skriejo priklijuojamos T.Cortez blakstienos.

Tai buvo pirmasis T.Cortez pralaimėjimas narve, o ją nugalėjusi R.Namajunas kalbėdama su ESPN atskleidė savo svajonių scenarijų.

„Turiu viziją, jog noriu vieną dieną kautis Lietuvoje, – atskleidė 32-ąjį gimtadienį birželį paminėjusi kovotoja. – Atveskite UFC į Lietuvą. Ten norėčiau kautis prieš Manon Fiorot ar bet kurią kitą kovotoją dėl čempionės diržo. Tai būtų mano svajonės išsipildymas, bet kad ir ką yra sugalvojusi UFC, man irgi tinka.“

Paklausta, ar yra pasiruošusi kautis dėl titulo, R.Namajunas irgi nedvejojo: „aš bet kada pasiruošusi“.

Pasaulio čempione R.Namajunas buvo nuo 2017 m. lapkričio iki 2019 m. gegužės ir nuo 2021 m. balandžio iki 2022 m. gegužės.

„Scanpix“ nuotr./Rose Namajunas
„Scanpix“ nuotr./Rose Namajunas

Nors ji gimė ir augo Jungtinėse Valstijose, tačiau ne kartą lankėsi Lietuvoje, kur gyvena jos artimųjų, bei reiškė meilę savo kilmės šaliai. Rožė kalba ir lietuviškai, o kaudamasi dažnai iliustruoja savo kilmę, pavyzdžiui, nusidažydama nagus Lietuvos trispalvės spalvomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas