Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

S.Maslobojevas pranešė liūdną žinią: treniruotės metu patyrė lūžį

Viena ryškiausių Lietuvos kovinio sporto žvaigždžių Sergejus Maslobojevas priverstas padaryti pertrauką. Liepos 17-ąją kikbokininkas turėjo stoti į akistatą su Luisu Tavaresu, tačiau jau aišku, kad ši dvikova neįvyks.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie tai sportininkas pranešė socialiniame tinkle.

„Darau šį pranešimą su apmaudu ir skausmu širdyje. Visą šią vasarą paskyriau pasiruošimui artėjančioms varžyboms „Glory78“. Jos turėjo įvykti liepos 17 d. Vėliau buvo perkeltos į rugsėjo 4 d.

Po labai įtempto pasiruošimo, leidau sau numesti apsukas ir šiek tiek atsistatyti, tada prasidėjo antrasis etapas, kuris buvo dar intensyvesnis ir antros savaitės gale, šiek tiek nuvargęs, sparinge atlikau tiesų kojos smūgį ir pataikiau kolegai tiesiai į alkūnę.

Man lūžo antrasis dešinės kojos pirštas. Savaitgalį stengiausi sutramdyti emocijas, šaldyti koja bei vartoti nuskausminamuosius vaistus. Maniau, kad tikrai atsistosiu ant kojų pirmadienį ir bent pavaikščioti galėsiu. Bet vis dar negaliu laisvai judėti ant kojų... O juolab atsispirti ar spirti su ja.

Todėl visų pirma noriu atsiprašyti “Glory„ organizacijos dėl susidariusios situacijos. Savo priešininko Luiso Tavareso, nes žinau, kad jis taip pat atsakingai ruošiasi mūsų dvikovai. Ne kaip eiliniam pasirodymui. Bei visų gerbėjų, kurie mane nuoširdžiai palaiko bei stebi mano pasiruošimo vlogus.

Manau, kad rugsėjo 4ąjai pasiruošti nespėsiu tikrai. Todėl noriu paprašyti „Glory“ organizacijos supratimo bei palaikymo ir leisti perkelti mūsų kovą į spalio 23 dieną , kuriai žūtbūt nors ir per skausmus bet stengsiuosi pasiruošti atitinkamai! Ačiū iš anksto ir lauksiu Jūsų atsakymo“, – feisbuke rašė kovotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas