Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sergejų Maslobojevą sukrėtė Remigijaus Morkevičiaus nužudymas: „Negaliu patikėti“

Sergejus Maslobojevas ir Remigijus Morkevičius yra bene daugiausiai pasiekę Lietuvos bušido kovotojai. Po kraupaus R.Morkevičiaus nužudymo S.Maslobojevas pasidalijo jautria žinute.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Išgirdęs negalėjau patikėti ir dabar vis dar netikiu. Šiandien iš gyvenimo pasitraukė labai vertinamas žmogus kovos menų pasaulyje, rūpestingas tėtis bei nuoširdus draugas. Ačiū Tau už tavo pavyzdį ir motyvaciją mums augantiems jaunuoliams. Tavo pramintas kelias nebus užmirštas! Su didžiausia pagarba, užuojauta artimiesiems. Ilsėkis ramybėje, čempione!“ – socialiniame tinkle rašė S.Maslobojevas.

Kuvaldos pravardę turintis S.Maslobojevas ne kartą yra sakęs, kad R.Morkevičius yra vienas iš jo autoritetų ringe.

Trečiadienį vakare Kauno Šilainių mikrorajone aidėję nežinomo šaulio šūviai pakirto garsų bušido kovotoją Remigijų Morkevičių. Kovotojo kūnas rastas prie daugiabučio, kuriame jis gyveno, laiptinės.

S.Maslobojevas prieš keletą metų, kai R.Morkevičius įsisuko į skandalų šleifą, neskubėjo teisti ringo draugo.

S.Maslobojevas prisiminė, kad pirmasis įkvėpimo šaltinis karjeros pradžioje buvo Remigijus Morkevičius. Nors pastaruoju metu kovotojas garsėjo skandalais, o ne kovomis ringe, tačiau, anot S.Maslobojevo, būtent jis išpopuliarino bušido Lietuvoje.

„Sporte, o ne gyvenime mano idealu kažkada buvo Remigijus Morkevičius. Kai tik sužinojau, kas yra bokso pirštinės, Remyga tada buvo super žvaigždė. Jis iki šiol yra šio sporto mūsų šalies legenda. Kas vyksta kur nors kitur – manęs nedomina. Jis buvo vienas pirmųjų, kuris parodė šį sportą žmonėms ir jį populiarino. Už tai jam nuoširdus ačiū“, – tuomet kalbėjo Kuvalda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas