Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tėvynėje it didvyris sutiktas Chabibas Nurmagomedovas: „Norėjau užtildyti kvailį“

Dagestanas svetingai sutiko UFC čempioną Chabibą Nurmagomedovą, nepaisant to, kad kovotojas sukėlė neregėtą skandalą po kovos Las Vegase su airiu Conoru McGregoru.
Chabibas Nargumedovas savo tėvynėje buvo sutiktas kaip didvyris.
Chabibas Nurmagomedovas savo tėvynėje buvo sutiktas kaip didvyris. / „Scanpix“ nuotr.

Į Ch.Nurmagomedovo sutikimą Machačkalos futbolo stadione susirinko apie 15 tūkst. žmonių, – pranešė „Sport-express“.

Jie savo herojų pasitiko šūksniais ir ovacijomis, žmonės vis bandė pribėgti ir apkabinti 30-metį kovotoją, kilusį iš Dagestano.

Sutikimo metu Ch.Nurmagomedovas išdidžiai laikė rankose čempiono diržą, atitekusį jam po keturis raundus trukusios kovos su C.McGregoru šeštadienį Las Vegase.

Jo pergalę ten užtemdė skandalas, užviręs praėjusius kelioms sekundėms po kovos – Ch.Nurmagomedovas iššoko iš ringo ir atakavo varžovo komandos draugą, o tuo metu du ruso bendražygiai įšoko į ringą ir iš dviejų pusių puolė C.McGregorą.

„Norėjau užtildyti tą durnelį, parodyti jam skirtumą mūsų ir jo tautų. Kokia mūsų istorija, kiek mums reikėjo praeiti. Bet mūsų nesulaužysi. Aš tai žinojau ir norėjau pademonstruoti narve. Kasdien prašiau Aukščiausiojo, kad kad niekas negautų traumų, nė jis, nė aš. Kad mes kruopščiai pasirengtume kovai ir mus pagaliau užrakintų narve.

Todėl, kad už jo ribų buvo pasakyta daug, – kalbėjo Ch.Nurmagomedovas. – Aš sakiau UFC: spalio 6 dieną, kai narvas užsidarys, už save nebeatsakau. Ir tai, kas buvo po kovos – kažkas sako, kad tai neteisinga. Aš štai ką jums pasakysiu: ereliai narve nesėdi. Tikiuosi, kad patenkinau jūsų lūkesčius.“

Visai kitaip Ch.Nurmagomedovas paliko JAV. ESPN žurnalisto Arasho Markazi teigimu, rusas tyliai keliavo Las Vegaso oro uostu, o jį atpažino vos pora žmonių.

UFC lengvo svorio čempionu tapusio ruso laukia baudos ir diskvalifikacija už laukinį savo ir komandos narių elgesį po kovos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas