Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Trečiai profesionaliai kovai besirengiantis E.Petrauskas sužinojo savo varžovą 

Pirmadienio rytą paaiškėjo, kas taps Evaldo Petrausko varžovu lapkričio 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame tarptautiniame turnyre „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“.
Evaldas Petrauskas
Evaldas Petrauskas / bushido.lt

Lietuvos boksininkas ringe susitiks su Andrijumi Boryšpolecu iš Ukrainos. Liepos mėnesį profesionalų ringe debiutavęs boksininkas iškovojo pergalę prieš tautietį Dmytro Chajovijų. 22-ejų ukrainietis neslepia, kad profesionalų bokse neieško lengvų kovų.

„Man bus didelė garbė ringe susitikti su olimpiniu prizininku, – kalbėjo Ukrainos boksininkas. – Esu matęs ne vieną jo kovą, todėl tikrai būsiu puikiai parengęs „namų darbus“. E.Petrauskui, pažadu, nebus lengva“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Evaldas Petrauskas (Lietuva) – Kacha Avetisiani (Gruzija)
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Evaldas Petrauskas (Lietuva) – Kacha Avetisiani (Gruzija)

Tokiu savo priešininko ryžtingumu pats E. Petrauskas tik džiaugėsi. „Puiku, bus graži kova, – nusišypsojo boksininkas. – Kovosiu savo žiūrovų akivaizdoje. Tai yra didelis džiaugsmas. Čia negalėsiu sukovoti blogai, čia turėsiu pasirodyti visu gražumu. Aš stengsiuosi tai padaryti – parodyti gražią kovą, kuri nepaliks nė vieno abejingo žiūrovo“.

„Esu pasirengęs kovoti su bet kuo, – pridūrė E.Petrauskas. – Noriu kovoti, noriu pergalių, noriu padovanoti žiūrovams patį geriausią reginį“.

Londono olimpinėse žaidynėse bronzos medalį iškovojęs boksininkas jau dukart savo gerbėjams Lietuvoje padovanojo įspūdingas kovas – pirmojoje jis nokautavo ukrainietį Denysą Kaušaną, antroje krito gruzinas Kacha Avetisiani.

Spalio 12 dieną lietuvis Anglijoje įveikė Johnsoną Tellezą iš Nikaragvos. Susitikimas su jaunuoju Ukrainos bokso talentu 27-erių lietuviui bus trečiasis išbandymas profesionalų ringe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas