Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

UFC moterų čempionė Miesha Tate titulą gins jau liepą

Moterų UFC čempione neseniai gana netikėtai tapusi 29-erių Miesha Tate titulą pirmą kartą gins liepos 9-ąją per Las Vegase vyksiantį UFC-200 renginį. Antrą kartą iš eilės ta pačią dieną į ringą lips ir Conoras McGregoras su Nate'u Diazu.
Miesha Tate
Miesha Tate / „Scanpix“/AP nuotr.

Kovo 5 dieną kovoje dėl čempionės titulo M.Tate (18-5) ketvirtajame raunde privertė pasiduoti Hooly Holm (10-1). Pastaroji praėjusių metų lapkritį sensacingai nukovė Ronda Rousey.

Kovoje dėl titulo H.Holm ilgą laiką atrodė kur kas geriau ir turėjo iniciatyvą, tačiau paskutiniajame raunde M.Tate ėjo va bank. Kovotoja ėmėsi iniciatyvos, parbloškė varžovę ant grindų ir atliko puikų smaugimo veiksmą, po kurio H.Holm liko tik pasiduoti.

Liepos 9-ąją M.Tate varžovė bus 27-erių brazilą Amanda Nunes (12-4), kuri UFC ringe ji yra laimėjusi penkias kovas iš šešių. Pastarąjį kartą ji pralaimėjo 2014-ųjų rugsėjį.

M.Tate varžove galėjo būti ir titulą norinti susigrąžinti R.Rousey, tačiau ji dar nėra pasirengusi grįžimui į ringą. Ji jautis negalės bent iki šių metų lapkričio, o gal ir gruodžio.

Liepos 9-ąją Las Vegase įvyks ir C.McGregoro bei N.Diazo revašinė kova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas