Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

UFC ultimatumas Conorui McGregorui – pasiaiškink arba atimsime titulą

UFC organizacija, apie pasitraukimą iš sporto neseniai paskelbusiam, tačiau netrukus persigalvojusiam Conorui McGregorui iškėlė ultimatumą – normaliai paaiškinti savo poziciją arba iš jo bus atimtas čempiono diržas.
Conoras McGregoras
Conoras McGregoras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

27 metų airis balandžio 20 dieną viešai pareiškė pasitraukiantis iš kovos menų sporto ir išeinantis į pensiją. Jau kitą dieną kovotojas persigalvojo, tačiau teigė, kad persisotino UFC komercija, dalyvavimu reklamose ir spaudos konferencijose.

Liepos 9 dieną vyksiančiame UFC-200 renginyje C.McGregoras turėjo revanšinėje kovoje susitikti su jį įveikusiu Nate'u Diazu. Kol kas vis dar nėra aišku, ar ši dvikova įvyks.

Kitoje vakaro dvikovoje svorio kategorijoje iki 65,8 kg (featherweight), kurios čempionu yra C.McGregoras, kausis buvęs čempionas Jose Aldo ir Frankie Edgaras. Kovos nugalėtojas, pagal planą, vėliau turėjo susiremti su C.McGregoru dėl titulo.

UFC vadovas Dana White'as pagrasino, kad jei C.McGregoras neapsispręs dėl savo kovų ir ateities, iš jo bus atimtas čempiono diržas ir atiduotas N.Diazo ir F.Edgaro dvikovos nugalėtojui.

„Conoras turėtų kuo greičiau apsispręsti dėl savo išėjimo į pensiją, nes jeigu jis baigia karjerą, Jose ir Frankie kausis dėl jo titulo“, – sakė D.White'as

Paklaustas, ar tiki, kad C.McGregoras iš tikro pasitrauks į pensiją, UFC vadovas atsakė, kad netiki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas