Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

V.Ortizas gyrė E.Kavaliauską: „Tai – tikrai sunkiausia kova mano gyvenime“

WBO pasaulio reitingo lyderis, kylanti JAV bokso žvaigždė Vergilas Ortizas jaunesnysis po pergalės prieš Egidijų Kavaliauską negailėjo komplimentų Lietuvos boksininkui.
Vergilas Ortizas jaunesnysis
Vergilas Ortizas jaunesnysis / WBO nuotr.

„Tai buvo tikrai sunkiausia kova per mano karjerą“, – „Fight Hub TV“ sakė tarptautinio WBO čempiono diržą laimėjęs amerikietis.

„Neketinu meluoti – jis tikrai labai kietas, protingas ir turi gerą smūgį. Nugalėjau labai gerą boksininką. Gerbiu jį“, – pridūrė nė vienos kovos profesionalų ringe dar nepralaimėjęs 23-ejų V.Ortizas jaunesnysis (18 pergalių iš 18).

VIDEO: "I'M TAKING FIGHTS THAT NO ONE WANTS TO TAKE AT MY AGE" VERGIL ORTIZ AFTER TKO WIN VS MEAN MACHINE

Išskirtinę pagarbą E.Kavaliauskui po kovos demonstravo ir V.Ortizo tėvas, kartu su nugalėtoju užsukę į Lietuvos boksininko rūbinę.

„Pirmiausia, noriu tau padėkoti. Žinojome, koks tvirtas tu esi, bet man daug svarbiau, kad tu – garbingas ir mandagus. Mano sūnus irgi garbingas, todėl man tai labai svarbu. Jei tik ko reikės, skambink mums“, – pridūrė V.Ortizo tėvas.

„Bokso esmė yra pagarba. Nesuprantu viso to drabstymosi purvais. Boksas – tikrų vyrų, tikrų džentelmenų sportas. Man visada svarbiausia yra pagarba varžovui“, – atsakė E.Kavaliauskas.

VIDEO: EGIS AFTER VERGIL FIGHT "VERGIL ORTIZ HAS MORE POWER & SPEED THEN CRAWFORD, I WANNA SEE THEM FIGHT!"

Lietuvos boksininkui tai buvo tik antrasis karjeros pralaimėjimas profesionalų ringe (22 pergalės ir 1 lygiosios). Pirmąją nesėkmę jis patyrė prieš dvejus metus, prieš pasaulio čempioną Terence‘ą Crawfordą.

Būtent V.Ortizas jaunesnysis dabar turėtų būti kitas eilėje, bandysiantis atimti čempiono diržą iš T.Crawfordo.

„Vergilas turi daugiau jėgos ir yra greitesnis nei Crawfordas, neabejotinai. Norėčiau pamatyti jų kovą, Vergilas tikrai turėtų šansą laimėti, jei tik Crawfordas sutiks kovoti“, – varžovus lygino E.Kavaliauskas.

„Vergilo laukia tikrai šviesi ateitis. Jau dabar jis labai stiprus, o jam dar tik 23-eji. Jis stiprus, protingas – neįtikėtinas kovotojas“, – pridūrė lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas