Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vienpusio eismo dvikovoje Vladimiras Klyčko nokautavo Jeaną-Marcą Mormecką

Vladimiras Klyčko įteikė žadėtą dovaną Jeanui-Marcui Mormeckui. Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal keturias versijas – IBF, IBO, WBO ir WBA – jubiliejinį 50-ą kartą nokautavo varžovą ringe.
Jeanas-Marcas Mormeckas ir Vladimiras Klyčko
Vladimiras Klyčko / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vienpusio eismo dvikova šeštadienį Diuseldorfe (Vokietija) baigėsi jau ketvirtajame raunde, kai V.Klyčko smūgiu dešine ranka nokautavo varžovą.

„Atsiprašau, kad nebuvo dramos“, – gausiai arenoje susirinkusiems viso pasaulio žiūrovams po pergalės tarė „Daktaras plieninis kūjis“ V.Klyčko.

„Sudaužyti stiklinį V.Klyčko žandikaulį“ žadėjęs J.M.Mormeckas varžovui nesudavė nė smūgio. Nuo pirmųjų dvikovos akimirkų „mini Tysonu“ pravardžiuojamas prancūzas užėmė gynybinę poziciją, bandydamas kuo dažniau ir greičiau apsikabinti V.Klyčko, taip išvengiant jo smūgių.

Buvo akivaizdu, kad vienintelis klausimas – dvikovos trukmė. V.Klyčko pavyko pasiųsti varžovą į nokdauną jau antrajame raunde, bet J.M.Mormeckas tada sugebėjo atsistoti. Ketvirtajame raunde prancūzas laiku jau nepakilo.

VIDEO: Wladimir Klitschko vs. Jean-Marc Mormeck full fight


Nuo 2004 metų profesionalų ringe nepralaimintis 198 cm ūgio V.Klyčko, kuriam kovo mėnesį sukaks 36-eri, iškovojo 57 karjeros pergalę, iš jų 50 – nokautais. V.Klyčko yra patyręs tik 3 nesėkmes.

Verta pažymėti, kad broliai Klyčko kelią į bokso aukštumas pradėjo Lietuvoje – Panevėžio sporto mokykloje. Ukrainiečius bokso čia mokė treneris Julius Kibas.

Trejais metais vyresniam ir net 17 cm žemesniam J.M.Mormeckui tai buvo penktasis karjeros pralaimėjimas. Prancūzijos boksininko kraityje – 36 pergalės (22 nokautais).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas