Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune LKKA pagerbti Europos lengvosios atletikos čempionate dalyvavę atletai

Pirmadienį Lietuvos kūno kultūros akademijoje (LKKA) pagerbti šios aukštosios mokyklos studentai ir absolventai, dalyvavę 2012m. Europos lengvosios atletikos čempionate Helsinkyje (Suomija).
Raivydas Stanys (d.)
Raivydas Stanys (d.) / Aliaus Koroliovo nuotr.

Pagerbimo ceremonijoje dalyvavo Europos čempionate sidabro medalį šuolių į aukštį rungtyje iškovojęs Raivydas Stanys (jis net 3 cm pagerino savo šuolių į aukštį rekordą), jo treneris Algirdas Baranauskas, lengvaatlečiai Rytis Sakalauskas (finale šis sportininkas startavo tik simboliškai, nes prieš tai patyrė traumą) ir Austra Skujytė, lengvosios atletikos treneris, LKKA Treniravimo mokslo katedros vedėjas prof. Aleksas Stanislovaitis.

Lietuva Europos čempionatui Helsinkyje registravo 24 sportininkus. Beveik pusę mūsų šalies rinktinės sudarė Akademijos studentai ir absolventai.

Kitą savaitę į pirmąją Europos universiadą Kordoboje (Ispanija) išvyks trys Akademijos komandos. LKKA universiadoje atstovaus krepšininkės, rankininkės ir futbolininkai. Iš viso Kordoboje rungsis 15 Lietuvos komandų iš septynių aukštųjų mokyklų. Universiada vyks liepos 13- 23 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas