Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

3 pergalės per 2 dienas: po V.Gaubo kojomis krito ir buvęs pirmojo šimtuko narys

Pastarosiomis dienomis intensyvią atkarpą Turkijoje vykstančiame „Futures“ teniso turnyre atlaikyti turėjo vienas geriausių šalies tenisininkų Vilius Gaubas (ATP-370), žengęs į turnyro pusfinalį.
Vilius Gaubas
Vilius Gaubas / Sauliaus Čirbos nuotr.

19-metis tenisininkas Antalijoje vykstančių vyrų vienetų varžybose startuoti turėjo trečiadienį, tačiau dėl prastų oro sąlygų pirmojo rato dvikova nusikėlė į ketvirtadienį.

Vakar pirmojo rato susitikime lietuvis be didesnio vargo 6:0, 6:3 sutriuškino nereitinguotą Mertą Ozdemirą, o netrukus į kortą žengė dar sykį sužaisti ir aštuntfinalio etapo.

Jame V.Gaubo laukė buvęs pirmojo ATP šimtuko narys, ATP reitinge aukščiausiai iki 68-os pozicijos užkopęs austras Geraldas Melzeris (ATP-554), kuris taip pat buvo įveiktas užtikrintai – 6:2, 6:2.

Sauliaus Čirbos nuotr./Vilius Gaubas
Sauliaus Čirbos nuotr./Vilius Gaubas

Puikią bangą pagavęs Lietuvos teniso rinktinės narys šiandien ketvirtfinalyje 6:4, 6:4 nukovė Hady Habibą (ATP-307) iš Libano, kuris pirmenybėse buvo skirstytas trečiuoju numeriu.

V.Gaubui patekimas į pusfinalį jau garantavo 8 ATP reitingo taškus ir 1255 JAV dolerius. Kovoje dėl bilieto į didįjį finalą tenisininko varžovu bus Lukas Neumayeris (ATP-230) arba Danielis Merida Aguilaras (ATP-488).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas