Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 18

328-as pasaulyje Noah Rubinas sensacingai nugalėjo 18-ą pasaulio raketę Benoitą Paire

Didžiausia pirmosios dienos sensacija vis dėl to įvyko vyrų varžybose. Tik 328-ą vietą pasaulio reitinge užimantis ir vardinį kvietimą gavęs Noah Rubinas trijų setų bei pratęsimų dvikovoje įveikė Benoitą Paire rezultatu 7:6 (7:4), 7:6 (8:6), 7:6 (7:5). Mačas truko dvi valandas ir 33-is minutes. Kitame etape amerikietis susikaus su kitu Prancūzijos atstovu Pierre'u-Huguesu Herbertu.
Noah Rubinas
Noah Rubinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Viename gražiausių pirmojo etapo mačų visų trijų setų nugalėtojas buvo nuspręstas pratęsime. Juose nuolat į priekį išsiverždavo N.Rubinas ir užtikrintai iškovodavo pergalę.

Puikiai Brisbene žaidęs Illya Marchenko iš „Australian Open“ turnyro pasitraukė jau pirmame etape. Jis pralaimėjo prieš 310-ą pasaulyje Omarą Jasiką rezultatu 6:4, 3:6, 6:0, 6:4.

Grigoras Dimitrovas sunkioje kovoje palaužė italą Pablo Lorenzi. Bulgaras puikiai sužaidė pirmame sete, tačiau antrame nebuvo toks užtikrintas ir tenisininkui teko žaisti pratęsimą.

Jame P.Lorenzi net keturis kartus buvo per tašką nuo pergalės sete, tačiau G.Dimitrovui pavyko savo žaidimą pakelti į aukštesnį lygį ir ne tik atsilaikyti bet ir laimėti.

Trečiame sete atrodė, kad G.Dimitrovas vėl turi didelių problemų, nes atsiliko rezultatu 3:1, tačiau tuomet laimėjo penkis geimus iš eilės ir iškovojo kelialapį į sekantį turnyro etapą.

Namuose žaidžiantis Nickas Kyrgiosas per šiek tiek daugiau nei pusantros valandos įveikė ispaną Pablo Carreno-Bustą rezultatu 6:2, 7:5, 6:2. Antrame „Australian Open“ etape jis susitiks su kitu Ispanijos atstovu Pablo Cuevasu.

VIDEO: Australian Open 2016: Dienos smūgis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas