Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Murray karjera Vimbldone – baigta: tenisininko mama turėjo priekaištų dvejetų partnerei

Legendinio britų tenisininko Andy Murray karjera Vimbldono turnyre oficialiai tapo baigta po to, kai iš mišriųjų dvejetų varžybų išsibraukė talentingoji Emma Raducanu.
Andy Murray su mama Judy
Andy Murray su mama Judy / „Scanpix“ nuotr.

21-erių E.Raducanu ir toliau sėkmingai varžosi moterų vienetų varžybose, kuriose jau pasiekė aštuntfinalio etapą. Atsikėlusi šeštadienio rytą „Didžiojo kirčio“ čempionė pajuto skausmus dešiniojo riešo srityje ir nedelsdama išsibraukė iš mišriųjų dvejetų turnyro, kur jėgas suvienyti turėjo su legendiniu Andy Murray.

Dar prieš metus jaunajai britei teko iškęsti abiejų riešų operacijas ir daugeliui toks tenisininkės sprendimas siekiant koncentruotis į vienetus neigiamų emocijų nesukėlė, tačiau buvo ir tokių, kuriuos E.Raducanu elgesys papiktino, mat tai buvo viena paskutiniųjų galimybių Vimbldono kortuose pamatyti Andy.

Visos šios situacijos dėmesio centre galiausiai atsidūrė A.Murray mama Judie, parašiusi itin dviprasmišką žinutę „X“ platformoje.

„Taip, šis sprendimas tikrai stulbinantis“, – ironiškai po vieno iš žurnalistų žinute apie E.Raducanu pasitraukimą parašė ji.

Daug kritikos dėl pasisakymo sulaukusi Judie Murray netrukus savo „X“ platformos profilį pasidarė privatų, o kiek atslūgus emocijoms išplatino dar vieną komentarą su detalesniu paaiškinimu.

„Nesu tikra, ar šiais laikais visi supranta sarkazmą. Esu įsitikinusi, kad sudarytas tvarkaraštis (paskutinis mačas pirmajame korte, kuomet kitą dieną laukia vienetai) turėjo didelės įtakos šiam sprendimui“, – paaiškino ji.

Po Paryžiaus olimpinių žaidynių profesionalo karjerą baigiantis A.Murray šiemet Vimbldone sužaidė vienintelį mačą – vyrų dvejetų varžybose kartu su broliu Jamie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas