Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 05

A.Murray tik po atkaklios kovos nusileido pirmai turnyro Vašingtone raketei

Legendinis Didžiosios Britanijos tenisininkas Andy Murray (ATP-44) ir toliau demonstruoja, kad yra pajėgus kautis su geriausiais planetos žaidėjais.
Andy Murray ir Tayloras Fritzas
Andy Murray ir Tayloras Fritzas / „Scanpix“ nuotr.

Vašingtone vykstančių ATP 500 serijos pirmenybių „Mubadala DC Citi Open“ aštuntfinalyje 36-erių tenisininkas buvo labai arti sensacijos prieš aukščiausią reitingą turnyre turinį Taylorą Fritzą (ATP-9), tačiau galiausiai pralaimėjo rezultatu 7:6(2), 3:6, 4:6.

Prieš mėnesį škotas Vimbldone turėjo puikią galimybę nukauti kitą pirmojo 10-tuko atstovą Stefanos Tsitsipą, bet taip pat patyrė skaudų pralaimėjimą penkių setų dvikovoje. Būtent graikas ir yra paskutinis Top 10 narys, kurį Andy yra įveikęs (2022 m. Štutgarte).

Po 3 valandas trukusio trilerio alinančiame karštyje JAV rinktinės lyderis trumpai atsipūtė ir vėl žengė į kortus žaisti savo ketvirtfinalio susitikimo, kadangi ketvirtadienį dauguma mačų neįvyko dėl lietaus.

Jokių nuovargio požymių neparodęs T.Fritzas užtikrintai 6:3, 6:3 nukovė Jordaną Thompsoną (ATP-71) ir pusfinalyje žais su Tallonu Griekspooru (ATP-37) iš Nyderlandų.

Visgi tokiu pat sėkmingu pasirodymu ketvirtfinalyje kaip tautietis negali pasigirti kita JAV teniso žvaigždė, antrą skirstymą turėjęs Frances Tiafoe (ATP-10). Jis netikėtai 4:6, 5:7 nusileido Danieliui Evansui (ATP-30), kuris prieš šį turnyrą ATP ture buvo pralaimėjęs septynis mačus iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas