Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Zverevas turėjo priekaištų T.Fritzo komandai: „Kai kurie peržengė ribas“

Vokietijos teniso superžvaigždė Alexanderis Zverevas (ATP-4) po skaudaus pralaimėjimo Vimbldone amerikiečiui Taylorui Fritzui (ATP-12) liko nepatenkintas kai kurių varžovo komandos narių elgesiu mačo metu.
Alexanderis Zverevas ir Tayloras Fritzas
Alexanderis Zverevas ir Tayloras Fritzas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vimbldono pirmenybių aštuntfinalyje prie sienos priremtas T.Fritzas centriniame korte inicijavo įspūdingą sugrįžimą bei galiausiai rezultatu 4:6, 6:7(4), 6:4, 7:6(3), 6:3 palaužė favoritu laikytą vokietį.

Tenisininkams susitikus prie tinklo Sascha neskubėjo palikti aikštelės ir oponentui dar pareiškė keletą pretenzijų dėl T.Fritzo komandos narių elgesio.

Spaudos konferencijoje žurnalistams Vokietijos atstovo paklausus, apie ką buvo tenisininkų pokalbis, ketvirtoji pasaulio raketė detalizavo situaciją.

„Neturiu jokių nusiskundimų Tayloru. Jis yra puikus vyrukas. Esu įsitikinęs, kad jo treneris, fizioterapeutas, taip pat antrasis strategas yra labai pagarbūs. Tačiau Tayloro ložėje yra ir žmonių, kurie nėra iš teniso pasaulio ir galbūt gyvai nestebi kiekvieno susitikimo. Kai kurie iš jų peržengė ribas“, – aiškino Zverevas.

Teniso pasaulis suskubo įtarti, kad vokietis omenyje turėjo T.Fritzo širdies draugę Morgan Riddle, kuri savo socialiniuose tinkluose pasidalijo keletu dviprasmiškų įrašų.

„Triukšmingai palaikome, damos“, – skelbė vienas iš įrašų.

„Kuomet tavo vyrukas laimi dėl merginų“, – po kitu vaizdo įrašu parašė ji.

M.Riddle šiais įrašais neabejotinai referavo į A.Zverevo praeitį, kuomet garsus tenisininkas dviejų savo buvusių merginų buvo apkaltintas smurtu artimoje aplinkoje.

„Scanpix“ nuotr./Morgan Riddle
„Scanpix“ nuotr./Morgan Riddle

Savo ruožtu antrą kartą karjeroje į Vimbldono ketvirtfinalį patekęs T.Fritzas šios situacijos nedramatizavo.

„Kiek supratau, jis liko nepatenkintas tuo, kad žmonės mano ložėje garsiai mane palaikė. Kalbant atvirai, aš didelio triukšmo iš savo komandos įprastai negirdžiu. Sascha turi pilną teisę būti susinervinęs, jei jie iš tikrųjų ji erzino. Prie tinklo tiesiog paklausiau jo, kas tiksliai jį erzino ir tiek. Nieko tokio neįvyko, viskas gerai“, – kalbėjo amerikietis.

Vimbldono ketvirtfinalyje geriausio JAV tenisininko lauks Lorenzo Musetti (ATP-25) iš Italijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas