Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 13

Akvilę Paražinskaitę pusfinalyje sustabdė favoritė iš Rusijos Darija Kasatkina

Akvilei Paražinskaitei Ispanijoje nepavyko prasibrauti į pirmos kategorijos „Trofeo Juan Carlos Ferrerro“ jaunių turnyro finalą. 16-os metų Balžeko teniso mokyklos atstovė po atkaklios trijų setų kovos 3:6, 6:4, 2:6 nusileido pirmai pagal skirstymą rusei Darijai Kasatkinai.
Akvilė Paražinskaitė
Akvilė Paražinskaitė / Trofeo Juan Carlos Ferrerro
Temos: 1 Darija Kasatkina

„Mačas buvo tikrai labai atkaklus ir truko daugiau nei dvi su puse valandos, – dvikovą komentavo treneris Arūnas Balžekas. – Pradžia buvo labai nervinga ir mums nesėkminga. Akvilei pavyko atsitiesti ir laimėti antrą setą. Na, o trečias setas buvo labai įtemptas nuo pat pirmo taško ir lygus. Jo rezultatas neatspindi tikrosios kovos. Esu patenkintas kaip Akvilė žaidė, turim stiprinti emocinę pusę ir tada, manau, ji turėtų parodyti dar geresnius rezultatus.“ 

Penkiolikmetė D.Kasatkina (ITF 20) sėkmingai pradėjo susitikimą ir išsiveržė į priekį 4:0. Antrame sete jau A.Paražinskaitė pirmavo 3:0, tačiau netrukus rezultatą savo naudai persvėrė Rusijos atstovė. Akvilė atsiliko 3:4, bet atsitiesė ir sportininkėms teko žaisti trečią setą, kuriame pranašesnė buvo D.Kasatkina. 

Tai buvo antra abiejų tenisininkių akistata karjeroje ir antra talentingos Rusijos tenisininkės pergalė. 

A.Paražinskaitė už patekimą į pusfinalį gavo 80 ITF jaunių reitingo taškų iš kurių 60 yra įskaitiniai. Pirma šalies jaunių raketė dalyvaus dar viename antros kategorijos turnyre Ispanijoje, po kurio ir paaiškės ar A.Paražinskaitei pavyks patekti į pagrindines „French Open“ jaunių čempionatos varžybas.

Po turnyro buvusios pirmos pasaulio raketės Juano Carlos Ferrerro akademijoje A.Paražinskaitė pasaulio jaunių reitinge pakils apytiksliai į 73-ią vietą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito