Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Amerikietės iš antrojo WTA reitingo šimtuko proveržis Toronte – eliminavo A.Sabalenką

Perspektyvi JAV tenisininkė Amanda Anisimova (WTA-132) pateikė vieną didžiausių Toronte vykstančio WTA turnyro „National Bank Open“ sensacijų – patiesė trečiąją pasaulio raketę.
Amanda Anisimova
Amanda Anisimova / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Šiuo metu tik 132-ą vietą WTA reitinge užimanti A.Anisimova moterų vienetų varžybų ketvirtfinalyje rezultatu 6:4, 6:2 šokiravo vieną iš pirmenybių favoričių bei trečiąją pasaulio raketę Aryną Sabalenką (WTA-3) iš Baltarusijos.

Praėjusiais metais dėl psichologinių bėdų pertrauką nuo teniso padariusi 22-ejų amerikietė pasiekė pirmą karjeros pusfinalį WTA 1000 kategorijos turnyruose.

Toronte ji taip pat jau spėjo eliminuoti aukštai reitinguotas ruses Anną Kalinskają (WTA-17) ir Dariją Kasatkiną (WTA-12).

Praeityje A.Anisimova WTA reitinge buvo pakilusi iki 21 vietos, o būdama vos 18-os pasiekė „Roland Garros“ pirmenybių pusfinalį.

Nors baltarusė savo kraityje jau turi du „Grand Slam“ trofėjus Australijoje, tarpusavio dvikovose prieš amerikietę ji atsilieka net 2:5.

A.Anisimova varžybų pusfinalyje susirems prieš tautietę Emmą Navarro (WTA-15), o kitą porą sudarys JAV atstovė Jessica Pegula (WTA-6) ir rusė Diana Shnaider (WTA-24).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas