Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 31

Andy Murray apdovanojimų ceremonijoje ištarė iki ašarų jaudinančius žodžius žmonai

Andy Murray pastarosiomis savaitėmis teko išgyventi daug išbandymų ne tik teniso aikštėse, bet ir asmeniniame gyvenime. Antrą vietą pasaulio reitinge užimantis britas po „Australian Open“ finalo ištarė tūkstantį žmonių sujaudinusius žodžius besilaukiančiai žmonai, kurią buvo palikęs namuose ir nematė jau ilgą laiką.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

A.Murray su žmona Kim pirmagimio laukia vasario viduryje. Abiem teko išgyventi šeimos dramą, kai Kim Murray tėvas Nigelis Searsas iš tribūnų skubiai buvo nugabentas į Melburno ligoninę. Tačiau viskas baigėsi laimingai ir žinomo trenerio N.Searso gyvybei pavojus negresia. 

Žmonai skaičiuojant paskutines nėštumo dienas, A.Murray kovojo „Didžiojo kirčio“ turnyre Melburne. Britas po pralaimėjimo finale Novakui Džokovičiui ištarė jaudinančius padėkos žodžius. 

„Noriu padėkoti savo žmonai Kim, kuri stebi viską namie. Tu kaip legenda prasilaikei visas šias dvi savaites. Ačiū tau už visą palaikymą. Aš būsiu jau kitame skrydyje namo“, – ašaroms liejantis kalbėjo vienas geriausių pasaulio tenisininkų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento