Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 08 17

Angelique Kerber: „Stengiuosi apie reitingo viršūnę negalvoti“

Šios savaitės „Western & Southern Open“ turnyras Sinsinatyje gali įeiti į istoriją. Olimpiados sidabro medalininkė Angelique Kerber triumfo šiame čempionate atveju taptų pirmąja pasaulio rakete. Dabartinė WTA reitingo karalienė Serena Williams gydosi traumą, todėl į aikštę sugrįš tik mėnesio pabaigoje vyksiančiame „US Open“.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / „Scanpix“ nuotr.

A.Kerber supranta, kad nugalėti Sinsinatyje bus nelengva. Vokietijos tenisininkė pirmąją savo dvikovą žais su Kristinos Mladenovič ir Katerinos Bondarenko poros nugalėtoja.

„Ką galiu pasakyti... Laukia labai ilga kelionė, – savo galimybių nenorėjo pervertinti vokietė. – Apie pirmąją vietą pasaulio reitinge negalvoju. Kažkas man apie tai pasakė pirmadienį, tačiau aš stengiuosi nesiklausyti.

Visi svajoja tapti geriausiais pasaulyje, todėl pakilti į pirmąją vietą būtų nuostabu. Atiduočiau viską, kad galėčiau vadintis pirmąją pasaulio rakete.“

Vokietijos tenisininkė sezono pradžioje nugalėjo „Australian Open“ čempionate, tačiau vėliau sunkiai susitvarkė su įtampa ir dažniausiai turnyruose pralaimėdavo labai anksti.

Pastaruoju metu A.Kerber sportinė forma yra itin pagerėjusi. Vimbldone vokietė pateko į finalą, vėliau rungtyniavo Monrealio pusfinalyje, o iš Rio de Žaneiro olimpiados grįžo su sidabro medaliu.

„Rio de Žaneire praleidau labai ypatingą savaitę, – pasakojo A.Kerber. – Atmosfera olimpiadoje visai kitokia nei bet kuriame kitame turnyre. Puikiai praleidau laiką ir iškovojau savo šaliai medalį. Tai buvo mano tikslas.

Esu šiek tiek pavargusi, nes turėjau labai daug mačų. Jaučiuosi šiek tiek keistai, tačiau man užteks kelių dienų, kad priprasčiau prie kortų bei atmosferos esančios Sinsinatyje. Savo sekančiam mačui būsiu pasiruošusi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas