Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 30

Ant šlapios žolės paslydusi Serena Williams su ašaromis pasitraukė iš Vimbldono

Viena geriausių visų laikų tenisininkių Serena Williams (WTA-8) pasirodymą prestižiniame Vimbldono turnyre užbaigė vos pradėjusi.
Serena Williams
Serena Williams / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Rekordinio 24-ojo „Didžiojo kirčio“ titulo siekianti amerikietė pirmajame mače susitiko su baltaruse Aliaksandra Sasnovič (WTA-100), bet akistatos nebaigė dėl traumos.

S.Williams paslydo penktajame mačo geime ir susižeidė jau ir prieš turnyrą ją neraminusią šlaunį.

JAV tenisininkė dar bandė žaisti toliau, bet septintajame geime, rezultatui esant 3-3, nutarė nebesikankinti ir nutraukė pasirodymą.

Centriniame korte žaidusi Serena buvo išlydėta ovacijomis, tačiau nepaslėpė ašarų, kurios užplūdo jos akis.

„Mano širdis dužo supratus, kad turėsiu pasitraukti dėl dešinės kojos traumos“, – vėliau instagrame rašė teniso žvaigždė.

S.Williams nebuvo vienintelė, paslydusi ant lietumi prieš tai nupraustos žolės Vimbldono centriniame korte. Prieš mažiau nei valandą pasitraukti iš kovos turėjo ir prancūzas Adrianas Mannarino, kovojęs prieš Rogerį Federerį.

Primename, kad lietus sutrikdė ir Ričardo Berankio pasirodymą Vimbldone. Lietuvis dar pirmadienį pradėjo akistatą prieš Pietų Afrikos Respublikos tenisininką Lloydą Harrisą, bet po dviejų setų mačą teko sustabdyti ir pratęstas jis buvo tik antradienį.

Visgi ir tuomet tenisininkus užklupo lietus, dėl kurio kelias valandas Vimbldono susitikimai buvo sustabdyti. Galiausiai, R.Berankis ir L.Harrisas akistatą užbaigė trečiuoju bandymu, o ją per tris setus laimėjo afrikietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas