Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 11

Antrą jaunystę išgyvenantis A.Mannarino šiemet laimėjo jau trečią ATP turnyrą

Patyręs Prancūzijos tenisininkas Adrianas Mannarino (ATP-25) labai solidų 2023-iųjų sezoną vainikavo dar vienu iškovotu titulu ATP ture, laimėdamas Sofijoje (Bulgarija) vykusias pirmenybes „Sofia Open“.
Adrianas Mannarino
Adrianas Mannarino / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Vyrų vienetų varžybų finale 35-erių prancūzas po permainingos trijų setų kovos 7:6(6), 2:6, 6:3 palaužė Didžiosios Britanijos talentą Jacką Draperį (ATP-82).

Antrą jaunystę šiame sezone išgyvenantis A.Mannarino vien per šiuos kalendorinius metus nuskynė jau trečią ATP titulą, o apskritai tai jam buvo penktasis trofėjus karjeroje.

250 ATP reitingo taškų savo taupyklę papildęs veteranas pakils į 22-tą poziciją bei pakartos geriausią savo pasiekimą. Tiesa, geriausio Prancūzijos tenisininko vardas ir toliau priklausys Ugo Humbertui, kuris laimėjo šią savaitę vykusias pirmenybes Meco mieste.

Taip pat Niuporte ir Astanoje šiemet čempioniškus žygius surengęs Prancūzijos atstovas su 43 iškovotomis pergalėmis sezone pagerino asmeninį rekordą ATP ture.

Paskutinį kartą bent tris titulus per vieną sezoną iš Prancūzijos tenisininkų buvo pavykę iškovoti Jo-Wilfriedui Tsongai bei Lucasui Pouille, kurie tai padarė 2017 metais.

„Sofia Open“ turnyro nugalėtojui taip pat atiteks ir kiek daugiau nei 85 tūkstančiai eurų.

21-erių J.Draperis, kuriam tai buvo pirmasis ATP finalas, užsidirbo 150 ATP reitingo taškų ir beveik 50 tūkst. eurų premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas