Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Apmaudi nesėkmė Prancūzijoje – R.Berankis liko be pagrindinio „Challenger“ turnyro

Pirmoji šalies raketė Ričardas Berankis (ATP-258) surengė nuviliantį pasirodymą Prancūzijoje ir nepateko į pagrindinį „Challenger“ kategorijos turnyrą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Sauliaus Čirbos nuotr.

Lietuvos tenisininkas finaliniame atrankos etape pirmadienį rezultatu 5:7, 4:6 turėjo pripažinti žemiau reitinguoto baltarusio Jegoro Gerasimovo (ATP-368) pranašumą.

Pirmajame sete 1:4 atsilikęs Ričardas pagerino savo žaidimo lygį ir greitai rezultatą išlygino, o rezultatui esant 5:5 netgi turėjo auksinę galimybę dar sykį nulaužti oponento padavimus ir priartėti prie pergalės sete.

Visgi to 33-ejų vilniečiui padaryti nepavyko, o netrukus tenisininkas sumokėjo skaudžią to kainą – pralaimėjo savo padavimus bei pirmąją partiją.

Antrajame sete šansų kabintis į varžovo padavimus nebuvo. Atėjus dar vienai įtampos akimirkai – atsilikinėjant 4:5 ir paduodant – Ričardas vėl klydo bei patyrė pralaimėjimą.

Lietuvos teniso rinktinės lyderis Prancūzijoje iškovojo 3 ATP reitingo taškus ir 730 JAV dolerių. Šiame sezone jis yra iškovojęs 8 pergales ir patyręs 4 nesėkmes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas