Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 10

ATP 250 turnyrų karalius C.Ruudas tapo čempionu Portugalijoje

Norvegijos teniso žvaigždė Casperas Ruudas (ATP-5) pratęsė savo dominavimą ATP 250 turnyruose, laimėdamas Portugalijos mieste Eštorilyje vykusias pirmenybes „Millennium Estoril Open“.
Casperas Ruudas
Casperas Ruudas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Sekmadienį vykusiame finale C.Ruudas rezultatu 6:2, 7:6(3) pranoko serbą Miomirą Kečmanovičių (ATP-40) ir iškovojo 10-tąjį karjeros titulą ATP ture.

Įdomu tai, kad visi 10 trofėjų buvo iškovoti ATP 250 kategorijos turnyruose, kuriuose norvegas įprastai neranda sau lygių. Devyni jų buvo laimėti ant mėgstamiausios grunto dangos.

Į Portugaliją 24-erių tenisininkas atvyko stokodamas pasitikėjimo savimi, kadangi iki tol šiame sezone buvo iškovojęs tik 5 pergales per 11 mačų.

Visgi Eštorilyje jis pateisino favorito statusą ir pagrindinius turnyrus Europoje ant grunto ir vėl pasitinka kaip vienas rimčiausių pretendentų į titulus.

Kiek daugiau nei 85 tūkstančius eurų ir 250 ATP reitingo taškų iškovojęs C.Ruudas ATP reitinge aplenks Daniilą Medvedevą ir pakils į ketvirtą poziciją.

Antrojo titulo ATP ture iškovoti nepavykusiam M.Kečmanovičiui atiteks taip pat solidus beveik 50 tūkst. eurų čekis ir 150 ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas