Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 07 20

ATP Umagas: jaunųjų talentų susidūrimas ir D.Džumhuro nesekmė

29-ąjį kartą rengiamas „Plava Laguna Croatia Open“ turnyras kiekvienais metais teniso aistruoliams padovanoja nuostabų reginį ant grunto dangos. Ketvirtadienį aštuntfinalio etapas puikiai susiklostė Rusijos atstovams.
Damiras Džumhuras
Damiras Džumhuras / „Scanpix“ nuotr.

Lygiai prieš metus Umage triumfavęs Andrėjus Rublevas (ATP-35) sėkmingai pradėjo savo kelią link antrojo titulo iš eilės. Rusas 6:4, 6:7 (4-7), 6:3 nugalėjo 2000 metų gimimo talentą iš Kanados Felixą Auger-Aliassime (ATP-144). Tai buvo pirmasis A.Rublevo mačas po balandį patirtos nugaros traumos.

Netikėtai iš turnyro pasitraukė antroji raketė Damiras Džumhuras (ATP-23). Bosniui 6:7 (9-11), 6:3, 4:6 teko pripažinti ruso Jevgenijaus Donskojaus (ATP-83) pranašumą.

Prieš pat turnyrą pasitraukus pirmuoju numeriu skirstytam britui Kyle‘ui Edmundui, D.Dzumhuras buvo įvardijamas stipriu favoritu laimėti šį turnyrą. Visgi pralaimėjus ir jam, būsimas Umago čempionas tapo visiškai nenuspėjamas.

Į turnyro ketvirtfinalį pateko ir tokie žinomi tenisininkai kaip olandas Robinas Haase (ATP-38) ar „Roland Garros“ turnyre sužibėjęs bei N.Džokovičių nukovęs italas Marco Cecchinato (ATP-27).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas