Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baudą už laiko vilkinimą gavęs F.Tiafoe pašėlo – arbitrą išplūdo keiksmažodžiais

Vienas geriausių JAV tenisininkų Frances Tiafoe (ATP-17) Šanchajuje vykstančias „Masters“ teniso pirmenybes paliko skandalingai – amerikiečio taikiniu tapo nuobaudą jam skyręs bokštelio arbitras.
Frances Tiafoe
Frances Tiafoe / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Incidentas tarp teisėjo Jimmy Pinoargotes ir JAV teniso žvaigždės Frances Tiafoe įvyko pačiame trečiojo etapo dvikovos įkarštyje.

Trečiojo seto tiebreak'e prieš rusą Romaną Safiulliną (ATP-61) rezultatas buvo 5:5, o dar vienam savo padavimui ruošėsi amerikietis.

Visgi 25 sekundžių laikas tarp taškų ištiksėjo, tad bokštelio arbitras F.Tiafoe skyrė antrąjį įspėjimą už laiko vilkinimą, o tai reiškė pirmojo padavimo praradimą.

26-erių tenisininkas, prieš mėnesį pasiekęs „US Open“ pusfinalį, dar bandė ginčytis teigdamas, kad jau išsimetė kamuoliuką į viršų norėdamas pradėti padavimą, tačiau J.Pinoargote su šiuo argumentu nesutiko.

Galiausiai F.Tiafoe pralaimėjo du taškus iš eilės bei patyrė itin skaudų pralaimėjimą, o netrukus visiškai prarado savitvardą – išplūdo teisėją necenzūriniais žodžiais.

Tenisininko jau artimiausiomis dienomis greičiausiai laukia didelė piniginė bauda, o neatmetama ir diskvalifikacijos galimybė.

Pats F.Tiafoe greitai sureagavo į situaciją ir išplatino savo atsiprašymą.

„Noriu labai atsiprašyti už tai, kaip šiandien pasielgiau. Tai nesu tikrasis aš ir tikrai taip nesielgiu su kitais žmonėmis. Esu nepaprastai nusivylęs tuo, kaip tvarkiausi šitoje situacijoje. Tai nėra priimtina ir labai noriu atsiprašyti arbitro, turnyro ir fanų“, – rašė amerikietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas