Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 10

Beprotiškas sugrįžimas teniso mače – išsaugoti 9 „match point'ai“ iš eilės

ATP „Challenger“ kategorijos teniso turnyre Italijoje buvo užfiksuotas vienas įspūdingiausių sugrįžimų per visą žaidimo istoriją.
Tenisas
Tenisas / „Scanpix“ nuotr.

Didelį teniso bendruomenės dėmesį patraukė Italijoje vykstančių „Challenger“ pirmenybių dvejetų akistata, kurioje Indijos tenisininkas Niki Kaliyanda Poonacha su australu Adamu Tayloru rezultatu 2:6, 7:6(6), 11:9 palaužė argentiniečius Romaną Andresą Burruchagą ir Hernaną Casanovą.

Pastarieji trečiąjį setą, kuris įprastai yra žaidžiamas iki 10 laimėtų taškų, pradėjo tiesiog nepriekaištingai ir išsiveržė į priekį 9:0, tačiau tuomet įvyko teniso stebuklas.

Indijos ir Australijos tenisininkų pora išsaugojo net devynis match point'us paeiliui, iš viso laimėjo 11 taškų be atsako ir galiausiai šventė pergalę rezultatu 11:9.

ATP „Challenger“ turas šiuo vaizdo įrašu pasidalijo ir savo instragrame, retoriškai klausdamas: „Geriausias visų laikų sugrįžimas?“.

Bendraudamas su savo šalies žiniasklaida N.Kaliyanda Poonacha pats sunkiai galėjo patikėti tuo, kas nutiko teniso aikštelėje.

„Išsaugoti devynis match point'us yra sunku, bet padaryti tai devynis kartus iš eilės – neįmanoma. Na, dabar tai yra įmanoma!“, – džiūgavo Indijos atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas