Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 02

Blogiausias scenarijus: Kanados teniso žvaigždei plyšo kryžminiai kelio raiščiai

Šiurpią čiurnos traumą „Miami Open“ pirmenybėse patyrusi talentingoji Bianca Andreescu (WTA-31) pasidalijo medikų diagnoze po išsamesnių tyrimų.
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu / „Scanpix“ nuotr.

22-ejų tenisininkė atskleidė, kad jai plyšo du kairiosios čiurnos kryžminiai raiščiai. Kol kas tiksliai nėra aišku, kiek laiko be oficialių varžybų turės praleisti kanadietė, tačiau reabilitacijos procesas jau prasidėjo.

Savo tviterio paskyroje prieš keletą dienų B.Andreescu jau pasidalijo ir vaizdo įrašu, kuriame ji vaikščioja su specialiu apsauginiu batu.

Majamyje Kanados teniso žvaigždė pastarąją savaitę buvo pradėjusi demonstruoti atsigavimo ženklus, įveikdama tokias varžoves kaip Emma Raducanu, Sofia Kenin ar Maria Sakkari.

Aštuntfinalyje ji 6:7(0), 2:0 atsilikinėjo prieš rusę Jekateriną Aleksandrovą, kuomet trečiajame antrojo seto geime netikėtai suklupo, o korte pasigirdo širdį veriantys riksmai.

Aikštelę vežimėlyje palikusi B.Andreescu negailėjo sulaikyti ašarų, verkė ir tenisininkės mama.

2019 metais sensacingai „US Open“ laimėjusi ir net ketvirtą WTA reitingo vietą pasiekusi B.Andreescu nuo to laiko taip ir nėra iškovojusi daugiau nė vieno trofėjaus. Pastaraisiais sezonais jaunuolę nuolatos persekiojo įvairiausios traumos, o reguliariai WTA ture ji buvo pradėjusi žaisti tik nuo praėjusio sezono pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas