Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 12 18

Borisas Beckeris neatmeta galimybės ateityje prisijungti prie Novako Džokovičiaus

Nors nuo išsiskyrimo su Novaku Džokovičiumi nepraėjo nė menuo, legendinis Vokietijos tenisininkas Borisas Beckeris jau prakalbo apie galimą sąjungą su antrąja pasaulio rakete ateityje.
Borisas Beckeris
Borisas Beckeris / „Scanpix“ nuotr.

Apie tai B.Beckeris prakalbo vienoje iš spaudos konferencijų Indijoje, kur neseniai įsteigė savo vardo batų įmonę.

„Jokia tenisininko ir trenerio sąjunga netrunka amžinai. Mes kartu praleidome trejus sėkmingus metus ir laimėjome labai daug titulų. Atėjo laikais patraukti skirtingais keliais. Aš jį laikau labai geru draugu. Jis man visada gali paskambinti, jei jam kažko reikia“, – sakė B.Beckeris.

„Abu nusprendėme, kad reikia pailsėti. Bet kas žino, kas bus po metų ar dvejų.“

59-erių metų vokietis N.Džokovičiui per trejus metus padėjo iškovoti 25-is ATP serijos turnyrų titulus. Gruodžio 6 dieną pranešta, jog po amerikietiškus kalnelius priminusio 2016 metų sezono B.Beckeris ir N.Džokovičius nusprendė nepratęsti bendradarbiavimo. Praradęs motyvaciją, kamuojamas skausmų ir asmeninių problemų serbas metų gale pirmą ATP reitingo vietą užleido 29-erių britui Andy Murray. Paskutiniame sezono pabaigoje pastarasis tenisininkas N.Džokovičių lengvai sudorojo dviejuose setuose. Šis pralaimėjimas ypač sunervino B.Beckerį.

„Negalėjau patikėti, kaip blogai jis žaidė. Tai tikriausiai buvo pats blogiausias jo mačas nuo to laiko, kai prisijungiau prie komandos“, – „Daily Mail“ citavo vokietį.

Kol kas neaišku, ar N.Džokovičius kada nors prašys B.Beckerio pagalbos. Bet tai tikrai nenutiks kitą sezoną, nes antroji pasaulio raketė pranešė, kad kitąmet pagrindinis jo treneris bus Marinas Vajda, kuris serbui padeda nuo 2006 metų. Komandoje bus ir visų kritikuojamas neaiškaus pobūdžio dvasinis guru Pepe Imazas, kuris taip pat yra teniso treneris.

2017 metų sezoną N.Džokovičius pradės „Doha Open“ turnyre Katare. Ten žais ir pirmoji pasaulio raketė A.Murray.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas